Senaste nytt

Inte än gång till "Nu är det dags igen" - Karlstad - Oslo

Valley

Medlem
då kör vi igen då.

Korta rader i dagens NWT.
"Nytt försök med efterfrågat Osloflyg"

Förutsättningarna skall utredas i detalj (för en ca 300 papp) heter det bl a. Samtidigt som man säger sig planera första turen under början av 2014.
Och så hänvisar man till alla de lokala företag som också har kontor i Oslo.
Rutten är tänkt utgå från Norrköping.

Får väl hoppas att det inte är kommunala pengar som används till förstudien. Och varför bemöda sig om en förstudie när man uppenbarligen redan planerat att första turen ?

Trött, blir bara så in i H.......e trött
 

agehall

Medlem
Se till att ni får arrangera det bara. Om norrmännen gör det finns det ingen chans och om polen har hand om det bränner de väl allt på hotell och glömmer att vissa måste resa. :)
 

charlesswe

Medlem
I'm volunteering... ska fixa till så att våra kollegor i North Asia flyger hit i C alt.F med USDM... Företaget borde ju ha ett litet hög USDM poäng.
 

agehall

Medlem
Haha, lycka till med att förklara det för HR. Dessutom skulle du bara få använda bolagets poäng i Y, så det är nog ingen bra deal.
 

Valley

Medlem
Från LPI tack!
Var i Linköping i måndags och träffade en som också ville ha en flygförbindelse till Oslo.

På något sätt luktar det som man redan har bestämt sig. Och så styr man undersökningen så man får bevis för att Norrköping är helt rätt att samarbeta med.
Jag funderar alltid över var alla dessa affärsresenärer som dyker upp i flygplatsens och vissa andras undersökningar tar vägen när det blir skarpt läge.
Borde nog flygplatsen också göra.
 
Toppen