Senaste nytt

Hong Kong Marathon feb. 2014

Matsson

Medlem
Då jag passerat 50 och en vältränad Dotter Matsson med sarkasm noterat mina 15 kg övervikt har vi (hon) beslutat följande:

1 Bokat idag: TG First med USDM ARN-CDG-BKK-HKG-BKK-LHR-ARN samt 5 nätter på Conrad.(= ingen återvändo)
2 Kontaktat löplabb,gym, sjukgymnast ,ortoped, naprapat,neurokirurg,hjärtspecialist och vad som nu än krävs för att få Pappa Matsson i toppform- at any cost.
( jag sprang milen på 57 minuter för 5 år och 12 kg sedan.
3 Strikt diet (utan pilsner)och vetenskapligt belaggd träning med all nymodig teknisk apparatur som finns att köpa på marknaden d.v.s appar, gps, pulsmätare pannlampa, pastellfärgade kläder i liten storlek, specialbyggda skor för säkert 3000 spänn.
4 Vi hänger på låset i september och anmäler oss till halvmaran.

Varför denna tråd?
Jo, det kanske finns fler på detta fantastiska forum som springer/sprang/har sprungit/vill springa/borde springa osv. Gärna i Hong Kong 16 februari. På diverse ändamålsenliga joggingforum skall det ju åkas economy samt säkert tältas samt ätas ris och grus på gatan vilket går bort helt för mig.
Själv sponsrar jag istället entusiastiskt pannband eller T-shirt med BC loggan till intresserade om någon(björnström?) kan organisera tillverkning.(skicka PM)

Dessutom bör en miniträff i först bastun sedan exec.lounge på 59 våningen på Conrad vara en perfekt återhämtning efter loppet

Nu kan ju min hemliga plan i och för sig vara att springa 800 m. och sedan simulera ryggskott samt bryta loppet och ta första taxi till Conrad.........

Svettig hälsning
/matsson
 

agehall

Medlem
Vilken trevlig dotter du har som bjuder dig på detta! Det är nästan så man skulle kunna tänka sig att uthärda detta för att få resa i F till HKG.
 

johan_fbg

Medlem
Bra idé! Funderar på BKK i februari så hade varit kanon att kombinera med en vintermara.

Hur många USDM miles kostade resan? Och går det att stanna i Bangkok på vägen ut/hem?
 

Matsson

Medlem
Resan kostar 100 000 USDM plus skatter alltså c:a 13 000 om du köpt miles på kampanjen.
Enligt USDM kostar det 110 000 med stopover i BKK, men flera här på forumet har lyckats inrymma BKK i 100 000. Dock icke jag själv.

Hjärtligt välkommen in i träningsträsket Agehall !!
Och vi skall alla vara glada att inte Trevlig Dotter bjuder. Då hade det blivit lågpris med lastångare som betalande matros.
 

Valley

Medlem
Har själv dylika tankar. Fast i mitt fall går funderingarna till N Y-Maran.
Men som tur är har jag lyckats övertyga mig själv att låta bil :)
 

Jacob

Medlem
Har precis tagit mig i löparkragen igen efter alldeles för många loungebesök och första klass måltider i sommar som börjat bli lite för kännbara på sina håll. ;)

Jag var i Hong Kong i slutet på januari i år och vädret var väl egentligen rätt optimalt för ett långlopp med 15-20 grader någonting, men måste vara en ganska udda stad att springa i.
 

tourist

Medlem
Långlöpare på BC som inte gör något halvhjärtat: Ni har väl noterat de senaste årens trend ultralöpning...? ;)
 
Toppen