Senaste nytt

Biljett till USA i september

Mr.T

Medlem
Hej,

Jag ska flyga i mitten av September, planerat att åka runt den 18. Senare går men inte så mycket tidigare då min son fyller år. Jag vill helst flyga med Star Alliance och i business. Kan tänka mig nästan vilken stad som helst som har en snabb connection till Denver. Skulle vilja vara borta minst en vecka så upp till 10-12 dagar funkar också. Har kollar lite själva min hittar inget i min prisnivå som slutat runt 22,23k.

Tack för hjälpen
 

agehall

Medlem
Enligt matrix kan du flyga Iceland Air för under 23k, SAS/United för lite drygt 24 eller LH för strax över 25.

Tror det är svårt att göra något bättre än så om det inte råkar dyka upp någon rea. Dock ska man komma ihåg att du vill resa när affärsresandet dragit igång igen vilket innebär att bolagen har mindre vilja att sälja C billigt.

Dessutom - läs gärna http://www.businessclass.se/flygbil...laes-detta-innan-fragar-om-flygbiljetter.html innan du postar frågor om flygbiljetter.
 

Palazzi

Medlem
15.000kr för SAS/United i Premium Economy kanske är den bästa kompromissen (?) Du kan även välja Business i en riktning, och Premium Economy i den andra, så slutpriset landar på ca 19.000kr.
 

Nemo

Medlem
icelandair.JPG
15.000kr för SAS/United i Premium Economy kanske är den bästa kompromissen (?) Du kan även välja Business i en riktning, och Premium Economy i den andra, så slutpriset landar på ca 19.000kr.
Icelandair har samma priser, ett stopp i Europa (KEF), inget byte i USA. Economy Comfort dit (dag), Business class tillbaka (natt).

Stopover ingår i Reykjavik, kan vara kul om du inte varit där tidigare. Värt att stanna en stund för Blue Lagoon Geothermal Spa, ridtur på islandshästar (som varit med i Game of Thrones) Ishestar, spana efter vikvalar på halvdagstur med Elding Whale Watching Reykjavik alternativt blåvalar på heldagstur Whale Watching at Husavik. Blå Lagunen är nära flygplatsen, finns direkttransfer som kan bokas på KEF.

EDIT: SAGA Business Class har något äldre stolar, vitsen med att åka Icelandair är (när det kostar lika mycket som andra bolag) att även se Island med en stopover. Reseberättelser:
http://www.businessclass.se/ovriga-flygbolag/1749-icelandair-saga-class.html
http://www.businessclass.se/ovriga-flygbolag/6196-icelandair-koepenhamn-reykjavik-saga-class.html
http://www.businessclass.se/reserapporter/6140-stockholm-reykjavik-new-york-med-icelandair.html
 
Last edited:
Toppen