Senaste nytt

Personliga graverade BusinessClass.se bagagetaggar

Vi testar designen för våra kommande graverade bagagetaggar. Dom är personliga med namn, epost och telefonnummer. Perfekt om din väska hamnar på villovägar.

Gillar du?

1004659_520226651380728_288670554_n.jpg

Vi kommer tillverka en testserie på ca 200 taggar, pris: 100 kr st inklusive moms.

- Ange nedan om du önskar hämta upp din beställning på tvåårseventet den 28:e augusti eller få den skickad till dig. Väljer du det senare tillkommer kostnad för frakt och emballage med 20 kronor för hela ordern.

Vänligen förskottsbetala summan till BankGiro: 5012-9774 (ange användarnamn som referens). Glöm inte att ange fullständig adress nedan om du önskar få taggen skickad till dig.

https://docs.google.com/a/kingly.se/forms/d/19z93r5-XRsyKCIp09B5mkQgGKEo9A-lXXvEHx1tk6qU/viewform
 

Stefan62

Medlem
Gillar - men låt det gärna bli av en kvalité som håller mer än en utresa...alltför ofta är det för "klena" brickor och "remmar".
 
Gillar - men låt det gärna bli av en kvalité som håller mer än en utresa...alltför ofta är det för "klena" brickor och "remmar".

Det är precis sådana saker vi ska testa fram genom olika modeller och leverantörer. Själva taggen är ju i metall så den håller nog för ungefär vadsomhelst.

Ni som kommer på vår tvåårsfest den 28/8 kommer ha möjlighet att köpa personliga taggar på plats - vår leverantör finns på plats med maskin och allt i ett litet bås.
 

Malu

Medlem
Vissa vill inte skylta med namn och nummer synligt så fundera gärna på om den går att ha "dubbel" eller instoppad på något sätt. Tänk M&M SEN-taggen som ligger i rött skinnomslag. Rejäl skinnrem eller liknande är bra också.
 

sunkan

Medlem
Det här ser ju riktigt lovande ut :) Skapar ett starkt "ha-begär"! En anledning så god som någon att komma på 2-års festen!

/Christian
 
Toppen