Senaste nytt

United Airlines tittar på ny linje Göteborg-New York

MarcusC

Medlem
Enligt en artikel i dagens Göteborgs-Posten förbereder United en linje från NYC (torde väl vara EWR?) till GOT som man vill ha igång redan under hösten ?! En linje som ju varit på gång länge, och är efterfrågad! Får väl se om det blir något denna gången....torde väl bli CO 757 à isåfall!.
 

Fredrik

Medlem
Det verkar vara rätt många faktiskt. Det verkar som att linjerna till Skandinavien går bra och det är tecken nog. Inte för att jag skulle vilja testa.
 

JensE

Medlem
Skulle också tippa att dom använder en CO 757-200 pga att den ligger precis inom range och behöver troligtvis inte en större kärra för Göteborg. Tror ARN-EWR är en av de längsta non-stop de har med 757:an.
Händer ju ibland att soppan inte räcker vid flygning västerut på vintrarna och då kan det bli en kortare vistelse på Gander YQX :rolleyes:
 

Senator

Moderator
CO (nu UA) har varit riktigt smarta, och det har till stor del fungerat. Titta på deras UK&I nätverk: GLA, EDI, BHX, MAN, BFS till EWR samt LHR till EWR/IAH. I Tyskland har man HAM/TXL i tillägg till FRA/MUC.

Det man har kunnat göra är med B757-200 att flyga till mindre städer. Stor skillnad på att fylla 175 stolar än 250 stolar varje dag.

Om man åker BusinessFirst är CO underbara, mycket bättre än SK/LH/LX/OS/BA i affärsklass.
 

JensE

Medlem
I Tyskland har man HAM/TXL i tillägg till FRA/MUC.
Sedan i Juni flyger de faktiskt även till Stuttgart dagligen med 757.
Helt rätt med mindre städer.

Men tycker du inte att BusinessFirst har gått ner sig lite?
Jag tycker att servicen har blivit riktigt dålig och taskig attityd i samband med mergen.
Kabinpersonalen verkar otroligt missnöjda och är inte skygga att visa det.
 
Toppen