Senaste nytt

Söker flygbiljetter till Cancun

Zfarnor

Medlem
Hej Vänner!

Planan är en resa för min familje ( x4) i Buss. cl. till Cancun. 21/12 tom 4/1. Helst under 20.000 kr per person.
det enda resa som man kan hitta i denna pris klassen är från Bryssel med United men vänte tiderna i USA blir uppemot 20 timmar. helt kass.
Resan med Lufyhansa är något bättre men mkt dyrare 28000 kr dessutom man får inte flyga med A380. de vill ha ännu er betalt.
Det ser ut att bästa konnektionen ha US airways med lägsata vänte tider dock i ekonomi class. ( Bussines går över 30 000 kr) .
Har ni något förslag.
 

Senator

Moderator
flygbiljette Cancun

Det kan bli svårt att hitta den perfekte lösning som du letar: korta anslutningar och under 20tkr per person.

Om pris är det viktigaste kan det vara bäst att köpa ARN-NYC sen NYC-CUN eller CZM. Det kostar ca 6 000kr i affärsklass. Med tanke på att vi har reor på varannan månad nu till NYC för mellan 12 och 14 000kr når du prismål men kan innebära övernattning i USA på vägen.

Billigaste Star Alliance verkar vara ca 25 000kr ARN-CUN
 
Flög arn-lhr /övernattning/ lgw-cun och hemresa cun-mia-lhr-arn med BA i vintras. Måste säga att direktflyget var bra mycket skönare än kruxet att åka genom USA, nu flög jag visserligen själv och inte med familj. Kan rekommendera dig att kolla alternativ Air France, tror även Iberia kör direkt. Lycka till!

/G
 

Joakim H

Medlem
Kollade ITA Matrix och som sagts ovan. Från CPH eller ARN med ett stop, dryga 25.000:-/person. Dock med lååånga layover.
 
Toppen