Senaste nytt

EU-flygförbud hävs för två bolag

Smuffe

Medlem
BRYSSEL. EU har hävt flygförbudet för Philippine Airlines och Venezuelas statliga flygbolag Conviasa eftersom säkerheten har förbättrats. Beslutet kom på onsdagen då EU-kommissionen uppdaterade sin svarta lista, som fortfarande innehåller 280 flygbolag från 20 länder.
Conviasa förbjöds flyga inom blocket 2012 på grund av "allvarliga säkerhetsbrister", vilket ledde till klagomål från den venezuelanska regeringen. Philippine Airlines uteslöts från EU:s luftrum 2010 eftersom det då inte efterlevde EU:s flygsäkerhetsregler.
TT-Reuters
10 juli 2013 14:50
 

NotRyan

Medlem
Det här kan nog bli bra... Hur ser matningen ut från Sverige till Frankfurt vad gäller Oneworld?
 
Jag som flög Philippine Airlines för mindre än 5 månader kan säga att jag är skeptiskt till deras säkerhet. Dom visar säkerhetskontrollen med projektor och de är för ljust i kabinen så man ser den ändå inte.... Sen när vi taxa mot banan så smällde de till under vid hjulen varje gång dom bromsade (A340-300) :rolleyes:
 

Homer

Medlem

Fredrik

Medlem
Varför skulle man vilja åka till London för att ta sig österut? I så fall är det Silver Kris Lounge som ska besökas först, eller hur?
 

NotRyan

Medlem
Eftersom PR annonserat att dom vill flyga på Frankfurt, så vill man ju till Frankfurt på något vis om man skall flyga med dom, eller....? :)

Mvh
/NotRyan
 

Glenn E

Medlem
Via Berlin med Air Berlin är väl så rakt det blir (dvs så lite miles som möjligt;) ) med One World från ARN eller GOT till FRA.
 
Toppen