Senaste nytt

Estonian Air - Nu endast "point to point"

Palazzi

Medlem
Estonian Air flyger numer endast direktflyg från sin hubb i Tallin. Därmed kan nordiska resenärer inte längre använda Estonian Airs linjenät, för prisvärda flygningar vidare till Östeuropa.

Om man påbörjar sin resa från ARN, CPH, OSL etc bör man alltså ha Tallin som slutmål för sin resa. Estonian har förut varit en smidig lösning för den som velat fylla på sitt Eurobonuskonto med extrapoäng, men alltså inte längre.

Om man tvunget ändå vill resa via Tallin så fungerar det vidare med bolagets många code share-samarbeten. Det ska påpekas att dessa flygningar är dyrköpta, och ofta innebär en omväg till din slutdestination (undantaget Kiev).
 

MarcusC

Medlem
Trist.....undrar varför, kostar det mer än det genererar för Estonian erbjuda transfer ?? De har ju ändå några destinationer i Öst som funkar för resenärer främst från Norden ?!
 

Palazzi

Medlem
Nye chefen (svensk) har beordrat denna förändring. Tydligen har också ekonomin sett betydligt bättre ut senaste månaden. För tredje kvartalet 2013 hoppas det på +/- 0 i resultat, vilket får anses bra för flygbranschen (inte minst för skuldtyngda Estonian)
 
Toppen