Senaste nytt

Live from ITB Berlin: Lufthansa introducerar First Saver Plus

Jacob

Medlem
Lufthansa utökar sitt utbud av rabatterade biljetter i premiumklasser och lanserar nu även biljettypen First Saver Plus. Biljetten erbjuds från Tyskland till ett 30-tal långväga destinationer och med priser som är i genomsnitt 40% lägre mot ordinarie första klass priser.

Biljetten kräver dock 60 dagar förbokning samt att man stannar borta sex dagar om man reser till Mellanöstern eller USAs östkust och tio dagar för övriga destinationer. Biljetten kan inte bokas om men däremot avbokas mot en avgift på 400 euro.

I övrigt ger biljetten alla förmåner som normala första klass biljetter med samma stolar och service och tillgång till första klass terminalen och första klass loungerna i Frankfurt och München.
 

Matsson

Medlem
Är nära att boka FRA- BKK. Jan 2014. 4699 euro är prisvärt även om det är mycket pengar. Jag och hustru Matsson i FCT samtidigt som 3 lyckliga döttrar fraktas med Norwegian eller lämplig charter som kapar familjens totalkostnad.............
Dock undrar jag om någon känner till om huruvida den 747 som flyger sträckan har ny inredning?
Dessutom kan detta vara ett argument för oss att gå tillbaka till M&M då vi klarar SEN på 3 årliga resor utan att behöva tajma olika kampanjer.
Antar att detta ämne kan täckas av Herr Senators kunskaper.
 
Toppen