Senaste nytt

Egenheter när ni flyger

Valley

Medlem
Upptäckte nyligen att jag i en glasskål hade en massa små Gammeldanskflaskor kvar. Måste ha legat där i snart 10 år

En kvarleva från en liten egenhet från min flygartid. När vissa samlade på sig de små klädnyporna samlade jag på Gammeldansk.
Varje möjligt leg (på den tiden kunde man ju beställa kröken på SAS-flyget mellan KSD - CPH. Och så fanns de trevliga flygbåtarna mellan Malmö och CPH) innebar en liten flaska. Efter 20 flaskor blev det en liten fest.

Var lite jobbigt med de resor som gick med Luftwaffe eftersom de hade egenheten att servera dig drickat upphällt i glas. Och det är ju en höjdare att få en GD till frukost :)
 

gusten

Medlem
Inget är sig likt sedan man inte längre kan få punsch till kaffet uppe i luften... Glömmer aldrig en LHR tripp på 90 talet när jag fick det beskedet.

Det mest stöldbegärliga anses ju annars vara den lilla våtservetten på SK. Själv har jag ett stort skåp i badrummet som svämmar över av produkter från badrummen på Hilton. Har slutat köpa tvål - och de små brusande badtabletterna gillas av familjen.
 

Unicornone

Medlem
Har drinkpinnar från Thai sent 70-tal + "pilotvingar" som de elade ut till barn på den tiden... Tyvärr har jag inte IFE program och routemaps kvar, de blev förstörda i en källaröversvämning för ett par år sen.. SK:s våtservett i silverfolie finns i min necessär..
 

Ricci

Medlem
Gud, vad jag saknar svävarna mellan MMA-CPH och deras c-klass service...

De som arbetade där är var helt fantastiska gällande service...!!

MVH
Ricci
 

Senator

Moderator
Jag har en samling av SAS C Europa vatten och avec glas hemma... Why?

På Hilton kommer alltid tvål och dyl med hem; används på gymmet
 

Ola Z

Medlem
Drinkpinnar i plast à la 80-90-tal från SAS och Finnair samt minst ett halvt dussin vardera av SAS och Finnairs champagneglas. Även här 90-talsmodellen.

Inga våtservetter. De ligger bara och torkar i badrumsskåpet så jag använder dem ombord. För mycket länge sedan hade SAS små tvålar på toaletterna men de har jag numera använt upp.

Jag har tröttnat på att stjäla glas.
 

nilsson

Medlem
Från flyg tar jag inget utom möjligen amenitykit om jag har plats. Däremot så kör jag med Westins tvålar på toaletten.
 

pitch

Medlem
När jag var liten fjutt och blev runtsläpad på diverse flyg hit och dit av föräldrarna så samlade jag på spypåsar.
(Det har jag dock slutat med, så det räknas väl egentligen inte här.)
 
Toppen