Senaste nytt

[Hotell] Comfort Hotels kampanj: 399 SEK/NOK per rum/natt i Sverige, Norge & Litauen

Dr. Miles

Expert
399:- alla helger!

399 SEK, 399 NOK,169 LTL (ca 420 SEK) per rum/natt på Comfort Hotels i Sverige, Norge och Litauen.

Boka senast: 2013-FEB-17
Gäller för övernattning: fram till 2013-MAY-31

Screenshot20130206_1.jpg

Comfort Hotels skrev:
399:- alla helger!

På helgerna vaknar städerna till liv. Comfort Hotels är en perfekt startpunkt för att uppleva stadens nöjen. Därför tänkte vi att det var lika bra att ta fram en bra deal, milt uttryckt.

Upplev staden på gångavstånd!

399 kronor per natt och rum låter kanske som att vi gått bananas, och det har vi. Alla våra hotell har rum till detta låga pris varje helg i mars, april och maj (med undantag av vissa dagar om hotellet börjar bli fullbelagt).

Vi brukar beskriva Comfort Hotels som "Bra hotell i bra lägen till ett bra pris". Du hittar oss i 29 städer i Sverige, Norge och Litauen. Vi har allt du behöver på ett hotell, dessutom ligger vi alltid centralt så du kan uppleva allt staden har att erbjuda utan att behöva stressa. Vi använder ofta ordet "Bra", för det är precis vad vi är.

Det här priset är dock så grymt bra att vi måste ha några få specialregler för det. Läs om dem i informationsrutan till vänster. Klara, färdiga, boka!

Regler för erbjudandet:
  • Gäller för boendeperiod: 28 feb 2013 - 31 maj 2013
  • Kan bokas: 5 feb 2013 - 17 feb 2013
  • Frukost ingår ej
  • Erbjudandet i mån av tillgång
  • Erbjudandet är förhandsbetald och kan inte ändras eller avbokas
Det finstilta:
  • Gäller ett begränsat antal rum med ankomst tors-sönd fram till 31 mai.
  • Vi stör inte våra gäster i onödan när de bor hos oss under flera dagar, men vill du få rummet städat kan du säga till i receptionen.
  • Frukost är inte inkluderat så gillar du att sova länge är det bara att sova på, men för den morgonpigga går det bra att lägga till frukost när du checkar in.
  • Erbjudandet är förhandsbetald och kan inte ändras/avbokas.
 

agehall

Medlem
Det här kom mycket lägligt. Min fru (som är den som står för hotellstatus i Sverige) behöver lite fler nätter för att nå högsta nivån i år. Det får nog bli några MR.
 

flierman

Medlem
Rea imorgon igen

Mellan 21 juni och 18 augusti får du halva priset på hotellrum om du bokar två eller flera nätter i rad. Bara för dig som är medlem i Nordic Choice Club. Var ute i god tid. Rabatten gäller ett begränsat antal rum och rean varar bara fram till midnatt fredag i den här veckan. Först till kvarn gäller.

Erbjudandet gäller från onsdag kl 08.00 till fredag kl 24.00.

https://www.nordicchoicehotels.se/kampanjer-og-tilbud/ncc-sommar/
 
Toppen