Senaste nytt

Byte från British Airways till Virgin Atlantic i London Heathrow

Redlund

Ny medlem
Hej,

flyger med BA till London i morgon och ska där byta til Virgin Atlantic, och vidare till JFK.
Behöver jag hämta mitt baggage i London och checka inn igen, eller är det bara köra på med transfer? Första gången jag inte flyger BA hela vägen :)
 

Mickey

Medlem
Är det bokat som en biljett så brukar bagaget vara incheckat hela vägen. Om det inte är det kan du fråga incheckningspersonalen om dem kan checka in väskorna till din slutdestination.
 

Senator

Moderator
Det finns ett INTERLINE avtal mellan BA och VS, så det borde inte vara något problem om du har en biljett eller ett bokningsnummer
 

Redlund

Ny medlem
Har 1 bokningsnummer, så hoppas det ordnar sig!
Tyvärr inte upperclass idag.. skulle gärna titta inn i deras lounge.

Tack för hjälpen!
 

Concorde

Founding Member
Har 1 bokningsnummer, så hoppas det ordnar sig!
Tyvärr inte upperclass idag.. skulle gärna titta inn i deras lounge.

Tack för hjälpen!

Som sagt ovan, Menzies soporna på ARN skall tagga och skicka väskor hela vägen. Du kommer landa på T5 och skall sedan vidare från T3 med VS. Följ skyltarna till flight connections när du landat på T5. Du kommer åka buss mellan terminalerna. T3 är tyvärr ingen höjdare utan lounge access. Finns en stor central plaza med shopping, mat av varierande kvalitet samt en Weatherspoons och en TGFI.

Flyger du Economy eller PE? Samt vilken maskin? Om du är lång, dvs över 180cm ska du passa dig för många säten då IFE boxen är övertäckt med hårdplast vilket gör att hela utrymmet för tassarna är blockerat. Jag kan inte sträcka ut fullt i PE utan att tårna slår i. Grovt tjänstefel av den som designat detta.
 
Toppen