Senaste nytt

Flygbolaget Vueling lanserar hotellkedja med flyginfluenser

Jacob

Medlem
Det spanska flygbolaget Vueling har slutit ett avtal med Hoteles Catalonia för att inom kort lansera en helt egen hotellkedja. Den nya kedjan kommer få namnet Vueling by HC hotel och det första hotellet planeras slå upp portarna i Barcelona, nära Gran Via, under första kvartalet 2013.

Det första hotellet kommer ha 64 rum och täcka hela rumshierarkin från sviter och juniorsviter ner till standardrum. Dessutom kommer hotellet ha en tydlig flygkoppling. Baren och restaurangen kommer se ut som kabinen i ett flygplan, frukostområdet kommer efterlikna en flygplatsterminal, och receptionen kommer likna incheckningsområdet på en flygplats.

Även om både Vueling och Hoteles Catalonia gemensamt kommer ha ett finger med i designen är det främst Vuelings riktlinjer som kommer färga hotellen.

Cafeteria.jpg
Foto: Vueling

Incheckning.jpg
Foto: Vueling
 

Palazzi

Medlem
Ärligt talat.... Vem tycker att en flygplansterminal/flygplanskabin är så trevlig att man hellre äter där än i en vanlig restaurang?:confused:

Nu är det iofs ett enskilt projekt, så kanske kan bli en turistmagnet... Men som generellt koncept är det iaf inget som tilltalar mig.
 
Toppen