Senaste material av WorthlessDJ

  1. W

    Registrera poäng retroaktivt efter intjäningsperiod

    Hejsan! Kanske en något udda fråga, men ska ut och flyga i business (lh group) mot sydamerika, och det är så att jag är diamant redan och min nya intjäningsperiod är 1:a maj. Om jag flyger säg 15-25 april men inte flyger på mitt EBD nummer utan efterregistrerar mina poäng i Maj, kommer de att...
  2. W

    Business till Sao Paulo, Swiss eller British Airways?

    Vilken föredrar forumet? Swiss kostar 2-3k mer.
  3. W

    Fråga om Amex Sas Elite 20k statuspoäng

    Kanske en löjlig fråga. Men om jag skaffar elite kortet mitt i min statusperiod. Lägger de till 20k statusgrundande poäng eller hur funkar det? Undrar om jag är lite vilsen just nu... Mvg
  4. W

    Knasig poängintjäning med Lufthansa

    Mja, den sträckan är i business givetvis :). Men för den som undrar så kostar det 190k eb poäng plus ungefär 6-7k sek i diverse skatter per skalle. Business var 140k och ca 1000kr mindre per skalle. Kul att man äntligen lyckats få "korrekt"användning av sina poäng.
  5. W

    Knasig poängintjäning med Lufthansa

    LUFTHANSA First Class Terminal Unveils NEW DUCKS! - Lufthansa Flyer
  6. W

    Knasig poängintjäning med Lufthansa

    med tanke på att min kollega ser precis ut som den här så kommer jag propsa på den!
  7. W

    Knasig poängintjäning med Lufthansa

    Ok, ska försöka ta 1500 bilder (lär ju bli så oavsett) så kan jag ge er sen. Är det något speciellt någon vill ha bild på?
  8. W

    Knasig poängintjäning med Lufthansa

    På någon konstig vänster (poäng) lyckades jag boka hela resan Arn-Fra-Gig i Lufthansa First. Är nästan lite barnsligt nyfiken på hur det kommer vara. Kan avlägga rapport om någon är sugen. Flyger ut i eftermiddag.
  9. W

    Börja samla på annat program

    Jag tycker det känns mest värt oavsett hur dåliga de kanske har blivit. Men kan det vara värt att kolla upp American Airlines eller Iberia?
  10. W

    Börja samla på annat program

    Tack för inläggen, det kanske är en vettig lösning att hålla i vid mitt sas guld och sen satsa på BA och OW. Då borde man ju vara hyffsat täckt på alla delar i världen.
  11. W

    Börja samla på annat program

    Cedergren: hur många longhauls till tex Sydamerika i business behöver jag för att nå BA guldnivå? Kanske inte larvigt att räkna så, men höfta typ :)
  12. W

    Börja samla på annat program

    Agehall: Mja, jag tänker inte på det på fel sätt, mer att jag inte orkade kanske förklara i detalj hur jag har det. Men får väl försöka mig på det. Jag reser nästan varje helg, och under sommarmånaderna säkert 40-50 gånger på 90 dagar. Jag reser till Usa, Sydamerika, Stora delar av Asien...
  13. W

    Börja samla på annat program

    Hejsan! Har bestämt mig för att börja samla poäng i något annat star alliance program, eller kanske en annan allians. Bakgrunden till detta är att jag har varit Diamond hos SAS i 2 år, men jag känner att det räcker alldeles utmärkt med Guld då jag inte tycker man får någon valuta alls med att...
Toppen