Senaste material av Wolff90

  1. W

    Eurobouns deal med Bjurfors - Hela Sverige / 1 NOV - 13 DEC 2020

    Jag saknar också poäng sen en värdering förr året. Hörde du av dig till SAS eller Bjurfors om efterkreditering?
  2. W

    SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2019)

    Den jag refererar till som 2019 års voucher är intjänad under 2018. Kan jag göra ändringar i en bokning med den i januari 2020?
  3. W

    SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2019)

    Jag planerar att åka LH F med min sambo till New York i mitten av januari i några dagar. Om jag bokar resan i Business nu med 2019 års voucher, kan jag då göra ändringar i bokningen (uppgradering till F) och fortfarande använda 2019-vouchern? Eller går den då förlorad och jag då måste använda...
  4. W

    SAS Webshopping

    Sweetspoten Apotek Hjärtat som gav trippel bonus, verkar ha tagits bort.
  5. W

    SAS Webshopping

    Har du vägarna förbi Arlanda kan du prova KKDK i SkyCity, där du får 100p/100kr spenderat om du drar ditt medlemskort
  6. W

    Curve betalkort

    Har ej varken använt kort eller plånbok, och vet inte om jag kommer göra det heller. Var mer intresserad av vad andra hade för erfarenheter då jag sett frågan ställas men inte sett något svar.
  7. W

    Curve betalkort

    Mailade support igår och bad om att säga upp kortet. Har sett att det nämnts tidigare i tråden, men kan Curve kräva att få tillbaka Tumi plånboken?
  8. W

    Affärer/sajter som tar emot AMEX

    Jag går i tankarna att investera i en säkerhetsdörr inom den närmsta tiden, vet någon var man kan inhandla en sådan och betala med Amex? Extra plus i kanten om butiken samarbetar med SAS och man får extrapoäng vid köp.
  9. W

    Billhop inför värvningsbonus

    Tar gärna emot en inbjudan Edit: Tack!
  10. W

    9h ICN (Seoul) - Vad gör man?

    Anländer ICN vid ca 16 och lämnar ca 11 dagen efter. Bor hellre nära flygplatsen än inne i city, Kan någon rekommendera något med smidig transfer till flygplatsen?
  11. W

    Hur gör ni när ni söker visum till Kina ?

    Ska till Shanghai i månadsskiftet nov/dec i åtta dagar med min sambo. Hon är norsk medborgare med norskt pass, men har bott i Sverige i hela sitt liv. Behöver hennes ansökan innehålla något mer dokument än min ansökan? Går det bra att jag lämnar in hennes ansökan samtidigt som min, eller måste...
  12. W

    Posta din lyckade bokning av bonusresor här 2018

    Min första bonusresa, och första gången i First! Bokad med AmEx 2-4-1 och Lufthansa till PVG kan jag förhoppningsvis uppgradera till First. Först gick hemresan från FRA, till OSL med LH, och sen vidare därifrån med ET till ARN, så jag skulle få testa deras Dreamliner och deras Business. Men nån...
Toppen