Senaste material av Werner

  1. W

    SAS och Nextjet utökar samarbete

    Men man får fortfarande inga eurobonus poäng eller kvalificeringsresor på nextjet sträckan eller? Tillexempel om jag bokar OER-ARN-OSL på SAS hemsida så får jag bara poäng på ARN-OSL fortfarande eller? Tycker mig ha läst någonstans att det var något nytt på gång men jag har kanske drömt det.
  2. W

    Bonusresor med Star Alliance I Sydamerika?

    Det kan faktiskt vara ett alternativ, tack Dr. Miles! Har funderat på att kanske åka tillbaka till Juliaca (Punos flygplats) som ligger i Peru och flyga därifrån om det är bättre. Lite tjatigt kanske men jag frågar igen, vet du hur man bokar Star Alliance resor med tillexempel Copa eller Avianca?
  3. W

    Bonusresor med Star Alliance I Sydamerika?

    Märkligt det där, verkar inte som det går något direktflyg till Santiago med något annat flygbolag heller från Bolivia. Men hur bokar man bonusresor med tillexempel Avianca eller Copa Airlines med poäng då?
  4. W

    Bonusresor med Star Alliance I Sydamerika?

    Jag är i Cusco, Peru nu och ska åka till Titicacasjön och sedan vidare till Bolivia och därifrån ska jag flyga till Santiago, Chile. Här kommer frågan: Hur bokar jag en Star Alliance Bonusresa mellan Bolivia och Santiago? Jag är guld medlem i Star Alliance och har ganska mycket poäng och vet...
Toppen