Senaste material av Vilhelmsson

  1. V

    Lounger som åter öppnat efter Covid

    Rykande färsk uppdatering. SAS Lounge CPH öppnade 0700, lite för sent för mig tyvärr. Senator Frankfurt T1 - Endast vatten, kaffe, kringlor att ta med sig ut från loungen. Ingen alkohol vad jag kunde se.
  2. V

    Felregistrerade poäng?

    Tittar just nu på bokningsbekräftelsen, och givetvis står där Class V. Så jag får helt enkelt nöja mig med 525poäng... Såg dock att för hemresan så blev det Class E, vilket ger mig 100% :)
  3. V

    Felregistrerade poäng?

    Jobbresa, så jag betalade inget. Kan inte hitta någon annan information om bokningsklass på boardingkortet än just Y. Annars skulle det vara L, V, Q eller T som ger 25%, men inga av dessa finns med på boardingkortet.
  4. V

    Felregistrerade poäng?

    Hej. Flög nyligen med Turkish Airlines, CPH-IST-AMM. Baspoäng som jag fått in är 325+200. Fine, 25% av antal miles. Men nu när jag tittar på mina boardingkort så står det Class Y, vilket enligt poängtabellen skulle ge mig rätt till 100% av de 2000miles jag flög. Är det SAS som har gjort fel här...
  5. V

    Snus och tullregler

    Flyger förmodligen till Jordanien någon gång under våren och undrar om någon vet om snus är lagligt att ta med sig och isåfall hur mycket. Har försökt googla utan vidare framgång!
  6. V

    Din längsta och kortaste flygresa?

    Längsta: MMX-BKO 3179 miles Kortaste MMX-RNN 64 miles Kuriosa: Båda flygningarna med en C-17 Globemaster III
Toppen