Senaste material av viktormoller

  1. V

    Tips: Boka Lufthansa First med Eurobonus-poäng

    Inte en enda ny biljett på flera dagar nu. Tror ni att det är pga. strejken eller är detta slutet för LH F med EuroBonus?
  2. V

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Går det att boka United om man ringer in trots att det inte syns på sökmotorn? Jag hade velat ha med ett inrikes ben i USA.
  3. V

    SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2019)

    Har någon nått smart knep för att lägga på en voucher i efterhand på en befintlig bokning? Vet att det inte ska vara möjligt men det borde ju gå att avboka bonusresan och boka igen när platserna dyker upp, fast nu med voucher?
  4. V

    Sista minuten SAS Award resa

    Misstänkte det. Tack för tydligt besked i alla fall!
  5. V

    Sista minuten SAS Award resa

    Har kollat på att boka om hemresan BOS-CPH 7/8 eller 8/8 till C senaste månaderna utan framgång. Hur små är oddsen att något dyker upp sista minuten?
  6. V

    Tips: Boka Lufthansa First med Eurobonus-poäng

    Går det inget F (någon säsong) till Nordafrika/mellanöstern längre? Vill testa min första F men har inte poäng till Nordamerika.
  7. V

    Försäkring som ersätter vid missade anslutning även med två separata bokningar

    Självklart korrekt att jag fick avslag. Borde kanske motiverat min frågeställning tydligare. Man kan visserligen diskutera om just två timmars marginal på en europaflygning är rimligt, men det är ett tydligt krav som jag inte uppnår. Avslaget är därför helt motiverat. Amex-regeln om fyra...
  8. V

    Försäkring som ersätter vid missade anslutning även med två separata bokningar

    Har följande situation: Missade ett flyg till Bryssel från Kastrup i somras till följd av en stor försening på Öresundståget. Ursprunglig ankomsttid till Kastrup var ca. 1 h och 40 min innan flyget gick. Köpte en ersättningsbiljett som gick 3h och 30 min efter mitt ursprungliga flyg. Landade...
  9. V

    Vilken söksida för flygbiljetter tycker du är bäst?

    Kanske en dum fråga, men får ni någonsin upp samma (eller liknande) fare som på ITA Matrix i Kayak/Chipmunk/någon av flygbolagen som länkas till i ITA powertool? Bör man ringa flygbolagen istället för att ha bäst chans eller hur gör man?
  10. V

    Singapore Airlines First Class nu bokningsbart med EuroBonus (2018-02-27)

    Har något lyckats boka JFK-FRA med Eurobonus än?
  11. V

    Nybörjar Workshop Stockholm

    Jag deltar gärna om det blir något i Göteborg i framtiden.
  12. V

    När når du SAS American Express 2-for-1 gränsen 2018?

    Kommer att trigga min första voucher någonsin mot slutet av sommaren. Har bara AMEX Premium eftersom jag inte kommer upp till två vouchers på ett år. Vad är standardlösningen att lägga resten av årets spend på? Det lär inte bli mer än 60-80 tkr så Fly Premium känns på gränsen.
  13. V

    SAS Friends & Family våren 2018, boka senast 15e maj

    Får felmeddelanden på alla sökningar mot USA. Går det att lösa på något sätt? Försöker hitta två billiga biljetter i början/mitten av augusti..Helst från GOT men även CPH eller ARN kan funka.
  14. V

    Billhop inför värvningsbonus

    Tar gärna en inbjudan! Edit: tack!
  15. V

    Resor med öl

    Kul! Åker den tidiga flighten från GOT med Brussels Airlines. Tänkte ta mig till 3 Fonteinen på fredagen där.
Toppen