Senaste material av tomten

  1. T

    Resturang och bar tips i Malmö

    kan tipsa om Viboteket som är ett trevligt tappas ställe
  2. T

    Hongkong Readme, Feb 2019

    Kan även tipsa om The Park Lane Hong Kong ligger fint bervid victoria park och centralt på hong kong sidan. Var iofs många år sedan jag bodde där, men det var trevligt med utsikt över parken och bra om man vill ta en löprunda i victoria park på morgonen.
  3. T

    British Airways utökar till 46 avgångar/vecka på London-Köpenhamn den 1 maj 2018

    Circling I luften känns som standard oavsett tid på dygnet. Jag flög rätt många gånger till London förra året och det var alltid minst ett varv i vänta läge.
  4. T

    Lufthansa har nu testat biometriska boardingkort...och...

    Det finns en hel del fallgropar i den här tekniken, och som någon nämnde med fingeravtryck om att dom är lätta att kopiera, så finns det liknande attacker där telefoner har lyckats bli upplåsta av en 3d utskriven mask från 2d bilder. För dom som vill nörda ned sig så är det här ett bra papper...
  5. T

    Park Inn eller Radisson Blu i Malmö?

    Jag har bott ganska mycket på Radisson Blue inne i stan. Det är stora fina rum och god frukost, plus ett litet gym om man vill ha det. Trevlig personal också som hjälp till med diverse igenom åren (bland annat fixa frukost före dom öppnat då vi skulle iväg tidigt). Jag hade klart valt Radisson Blue.
  6. T

    Inget gratis bagage för statuskunder i Go Light

    Detta har varit ända anledningen till att faktiskt ta silver (och har typ varit den ända vettiga förmånen SAS haft). Undrar hur länge det dröjer innan man börjar ta betalt för handbagage?
  7. T

    EuroBonusinsamling till en cancersjuk vän och forummedlem

    Har lämnat bidrag, önskar trevlig resa ESSA!
  8. T

    Diskussion om flygsäkerhet

    Läste denna intressanta på tal om problem med crew inom vissa bolag. Om det är utmattning eller bara dålig träning vet jag inte, men en ganska intressant incident tycker jag. Report: Easyjet A319 at Bristol on Jun 30th 2016, inadvertent flaps retraction instead of gear "Easyjet A319 at Bristol...
  9. T

    SAS öppnar Arlanda-Örnsköldsvik i april 2018

    När jag flyg RNB - ARN en hel del för något år sedan så var det extremt sällan ATR vad jag upplevde.
  10. T

    Ansökning om pass utomlands

    Ja, men det beror helt på vilket land. Japan har tex bara krav på att passet ska vara giltigt under vistelsen, så i ditt fall skulle jag kolla upp alla länder du ska besöka på vägen hem.
  11. T

    Ansökning om pass utomlands

    jag är osäker på om du kan resa in med ett pass som går ut under visumtiden, just därför många länder har krav på att det ska vara giltigt i 6 månader efter avfärd. Om man bor i landet och har visum etc, så har man offtast ändast ett inresevisum som sedan converteras till ett mer fast laminerat...
  12. T

    Problem med SAS plan idag, vilken modell?

    Jag läste om samma händelse fast i en mer tekniskt korrekt "tidning" Incident: SAS CRJ9 near Billund on Aug 30th 2017, cabin did not pressurize :)
  13. T

    Köpt business för 27 000, pengar har dragits men ingen biljett registrerad

    Ingen vinst alls, därför jag numera betalar enbart med kort.
  14. T

    Köpt business för 27 000, pengar har dragits men ingen biljett registrerad

    Exakt samma sak hände mig för ett par år sedan, det blev väldigt mycket problem och sas hävdade bestämt att penarna bara var reserverade. tog någon dag innan dom fick tag på någon på ekononmi avdelningen som hittade en "flytande" transaktion som låg på ett konto hos dom utan att vara kopplad...
  15. T

    antal plattser kvar på en flight

    okej, tack för snabba svar :)
Toppen