Senaste material av Sofia Wigerup

  1. S

    SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2018)

    Efter en lååång dag kom jag fram vid 15.35. Bokat och klart! San Juan nästa.
  2. S

    SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2018)

    Det är att förenkla. Vi hade inte riktigt heller ihop det till hela familjen förrän sent. Också svårt att hitta business till 4. Jag skulle boka själv men bara en voucher syns (den jag fick i år) och då finns det ingen annan lösning än att ringa in. Lade i massor av tid att leta i mellandagarna...
  3. S

    SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2018)

    Någon som har varit med om att de har gjor undantag och accepterat en voucher som gått ut? När fyra timmar i kö nu inkl ett avbrott. Börjar bli riktigt löjligt nu.
  4. S

    SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2018)

    Jag bad att bli uppringd, blev upprings efter 12 minuter och väntade seda två timmar innan samtalet bröts. Sjukt irriterande! Ringt om och köar nu på nytt.
  5. S

    SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2017)

    Jag har precis fått min första 2-4-1. Super om jag kunde få hjälp med två frågor. 1. Kan jag boka två vuxna och två barn på samma bokning och betala ord. poängpris för barnen eller blir det en separat bokning? 2. Jag har inte riktigt poäng till att sätta hela familjen i C just nu och har typ...
  6. S

    Regler om antal fungerande flygplanstoaletter

    Vi har fått byta plan med de som ska till Chicago men är ännu inte i luften. Anslutningen till Köpenhamn känns rätt körd. Men men - United bjuder på tv-tjänsterna så då är ju livet en fest
  7. S

    Regler om antal fungerande flygplanstoaletter

    Sitter på planet från Las Vegas till Washington men har inte startat ännu. Vi är nu 30 minuter sena and counting för att en av fyra toaletter inte fungerar. Finns det regler för detta? På en flight på drygt fyra timmar i en 737 borde väl tre fungerande vara ok?
  8. S

    Plusgrade: Rapportera dina bud

    Sträcka: CPH - SFO Datum: 2016-10-26 Från kabinklass: Go Till kabinklass: Plus Bidstrength: Still modest Bud: 15100 poäng/person (4 personer på samma bokning) Eurobonusstatus: EBB Hur långt i förväg anmälde du om uppgradering: Ca 3 veckor Gick uppgradering igenom: Nej
  9. S

    Plusgrade | SAS börjar med budgivning på uppgraderingar

    Lite fundersam. Testat plusgrade för första gången. Vet att det står att besked kommer 36-48 timmar. Är det spannet i praktiken eller väger det över i någon ände? Är galet nyfiken på om det går igenom. Barn på julafton är en passande beskrivning.
  10. S

    Frågor om SAS EuroBonus American Express

    Tack för era svar @efk och @aldrighemma . Köpet skedde igår men beloppet är ännu bara reserverat. Bra - behöver bonusen för plusgrade i november :)
  11. S

    Frågor om SAS EuroBonus American Express

    Någon som vet när man får sin välkomstbonus efter att man har spenderat 15k? Är det först efter tre månader eller vid poängöverföringen den månad som man kom upp i 15 k spend på kortet? Eller någon annan variant?
  12. S

    Värva mig til Amex

    Tack! Har fått hjälp!
  13. S

    Värva mig til Amex

    Inspirerad från bc har jag precis fått mitt amex premium. Går det ändå att bli värvad? Hur gör man och kan någon värva mig isf?
Toppen