Senaste material av Sinatra

  1. S

    Fina viner på första klass - vilka flygbolag serverar de bästa vinerna?

    Måste säga att kvalitén på den här sajten har sjunkit. Inte seriöst att skriva en artikel om toppviner och inte kunna skilja på exempelvis Bordeaux och Côtes de Beaune. Synd att det ofta blir pankaka av era annars bra initiativ!
  2. S

    Air Frances uppgradering av Boeing 777-flottan

    Enligt de uppgifter som jag har läst och hört talas om är inte COI-rutterna (Caraïbes - Océan Indien) inkluderade när det gäller de uppgraderade kabinerna. Där är det Nev4-säten.
  3. S

    Kan vi besöka alla världens länder 2016? (Karta)

    Jag var nyligen på Martinique så det kan ni ju pricka i, trots att det de facto är Frankrike.
  4. S

    När och var besökte du en flygplatslounge första gången?

    Salon Air France 2F 2012 på väg hem från Air France - KLM - gruppens årsstämma samma dag. Trots att jag inte tillträde lät lounge managern mig komma in då jag nämnde att jag som ung aktieägare hade kommit till Paris över dagen för årsstämman :)
  5. S

    Air France check-in på Paris CDG - möjligt att checka in bagage på morgonen för kvällsflyg?

    Hej, jag ska åka med AF mellan BHX och CDG i helgen men på tillbakavägen har jag ett möte hela dagen på CDG och skulle behöva check in mitt bagage redan på morgonen. Vet någon här om jag kan lämna det runt 9-tiden om mitt plan går 18.45 och jag har tillgång till SkyPriority?
  6. S

    På jakt efter den hemliga destinationen

    Jag och min familj brukar varje år göra en långresa till en stranddestination. Genom åren har vi varit på bl.a. Seychellerna, Mauritius, Karibien(Barbados, St Martin och Anguilla) och Miami, för att nämna några. Den här gången vill vi ha något ännu mer exotiskt som "ingen" har besökt. Men...
  7. S

    Expressbesök i Aberdeen

    Tack för tipsen! Ska garanterat svänga förbi Brewdog :)
  8. S

    Expressbesök i Aberdeen

    Hej! Jag pluggar i Warwick och ska till Gleneagles Golf resort i helgen och flyger till Aberdeen för att sedan ta tåget till Gleneagles. Hur som helst har jag 1,5 timme att slå ihjäl i den lilla nordskotska staden och skulle vilja hinna se något snabbt då det inte är en stad man besöker allt för...
  9. S

    Air France till Bangkok - vilken terminal och lounge på Paris CDG?

    Anledningen till att det ibland står 2F på long-haul flighter med AF är att de av någon anledning (kanske platsbrist) checkar in vissa 2E-flighter i 2F och sen får de som bara flyger från Paris också gå från 2F till 2E som andra transfererande resenärer. Jag tror dock att lounge på long-haul...
  10. S

    Accesspolicy på Air France First Class Lounge Paris

    Dessutom går AF/KL-flyg från 2F på CDG och La Première-loungen är i 2E
  11. S

    Mat i Air France Premium Economy

    Det är faktiskt fortfarande standard i economy, brukade ta just G&T på mina ORY/CDG-BOD leg. Det är väl därför man kan klassa det som fullservicebolag fortfarande? ;)
  12. S

    Den sjungande flygvärdinnan på SAS

    Efter en lång strejk på CPH i torsdags, sjöng en steward Sakta vi gå genom stan under inflygningen till ARN kl 01:30!
  13. S

    Vad vill du fråga/spørre Air France & KLMs CEO?

    Varför man har valt ett antal olika versioner i europakonceptet trots att det är samma bolag. Ex. AF MINI och Classic, KLM economy och massa olika hos HOP!. Och hur kommer det sig att lägsta KLM economy har poängintjäning men inte AF MINI?
  14. S

    Baggage delivery på Paris Orly?

    Tack för svaret!
  15. S

    Baggage delivery på Paris Orly?

    Aa, är lite stressad idag då hela flyttlasset går imorgon! :)
Toppen