Senaste material av Roger007

  1. R

    SAS Eurobonus + COOP medmera = SANT?

    Fick ungefär samma svar… men de betonade ännu mer hur förmånligt deras poängsystem är.
  2. R

    SAS Eurobonus + COOP medmera = SANT?

    Inte helt enkelt att hitta. Gissar att man får gå in på https://www.coop.se/Globala-sidor/coop-kundservice/ och ner till "Skicka e-postmeddelande". Jag valde rubriken "poäng och medlemserbjudanden".
  3. R

    SAS Eurobonus + COOP medmera = SANT?

    Kanske ändå vi ska dra iväg ett mejl till resp företag och meddela att vi är ledsna över detta? Även om det inte förändrar beslutet kan det vara en poäng att synliggöra för beslutsfattarna att vi är många som har uppskattat samarbetet.
  4. R

    Dubbla statuspoäng och segment med SAS flyg 1nov-28feb -23

    ARN-OSL går att få via CPH och så tillbaka samma väg. Men inte CPH via OSL på sas.se
  5. R

    Loungeintryck - vad är viktigt för er? (Enkät)

    Besvarat. Vore kul att få en kort slutrapport / sammanfattning när du är klar med ditt projekt.
  6. R

    SAS - Det här gjorde Ni inte så bra!

    Flög TLL-ARN i lördags morse. Frukostlådan i Plus saknade bröd -- både mjukt och hårt. Flera i minus hade också förbeställt frukost eftersom flighten var så tidig. Så där satt vi med ostskivor, smör och pålägg men inget bröd. Den estniska Xfly-personalen ryckte på axlarna, sa "we don't have" och...
  7. R

    Pralinerna i SAS Plus

    Igår fick vi praliner igen. Men två praliner istället för tre. Samma tillverkare och lika goda som förut. Flög CDG-OSL i plus.
  8. R

    Omöjligt att komma fram till SAS kundtjänst via telefon

    Nu går det inte alls att bli framkopplad på 08-797 40 40. Telefonkön är full. Kan man ringa på annat nummer när det gäller 2-4-1?
  9. R

    Vad serveras i SAS Loungen idag?

    Någon som vet när frukosten i SAS guldlounge på ARN slutar att serveras? Funder på om jag ska ta med familjen till Pontus (men sonen gillar gröten hos SAS.) Pontus serverar frukost till kl 10 ser jag men hittar inga tider hos SAS.
  10. R

    Europas största underdog-flygbolag? Air Serbia Business Class London-Belgrad

    Jag åkte ARN-Milan med Air Serbia med byte i Belgrad. Kan intyga att även Ekonomiklass håller hög standard. Varma måltider på båda flygningarna, ett gott chardonnay-vin och annat smått och gott utan att det kostade en krona extra. Från ARN var det en gammal 737a som ska fasas ut, men till...
Toppen