Senaste material av pt98ssy

  1. P

    Kompensationsfråga

    OK. Om det var tekniken som strulade så bör man väl få mer än än 20200 poängen tillbaka? Eller tolkar jag alla dessa EU regler fel?
  2. P

    Kompensationsfråga

    Menade HND! Tror anledningen var att de inte fick dit ett flygplan från Oslo,en vet inte säkert. Skulle landat 10.40, nu blev det 15.35 så vet inte om där.finns något att hämta?
  3. P

    Kompensationsfråga

    Nåja! Extra som plåster på såren hur vanligt är det? Har inte ens tillgång till lounge här just nu. Skall man tåla vad som helst? ;-)
  4. P

    Kompensationsfråga

    Hej! Skulle flyga CPH-NRT idag(16/1) i SAS Plus på poäng.Blev uppgraderad till Business på bud, 20200 poäng. Dock ombokad till FRA, och sen ANA på FRA-HAN. Dock i klass G, som verkar vara Premium Economy . Då skall jag väl minst ha tillbaka mina 20200 ör uppgraderingen till Business?
  5. P

    SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2017)

    En fråga. Vart hittar man sin voucher i det nya webgränssnittet? Bokade av en Eurobonus resa med voucher och skulle boka en annan resa men voucher dyker inte upp någonstans där jag ser den. Knepigt att boka med voucher online med nya eller kan det ha blivit meck med "återbetalning" av vocuher...
  6. P

    COOP Medmera mer

    Nu skall inte jag vara besserwisser, men du kan få det ca 3650 kr billigare genom att säga upp ditt kort på AMEX efter du har gjort transaktionen. Dvs, du betalar bara 1/12 av 4000. Eller de har inte att du får tillbaka för outnyttjade månader på Elite som de har på Premium?
  7. P

    Affärer/sajter som tar emot AMEX

    Någon som vet vilka optikerkedjor som tar AMEX?
  8. P

    Hur många Eurobonuspoäng tjänar jag?

    Hej! Har bokat en resa med Singapore Airlines ToR till Nya Zeeland med följande specifikation: CPH-SIN-CHC (H-H) AKL-SIN-CPH (W-W) Jag får det till 23 000 Eurobonus poäng eller har jag räknat snett på något?
  9. P

    COOP Medmera mer

    Om man likställer VISA och MC så blir nog Skandias kort billigare om man nu inte är guld. 1,6% valutaavgift kontra 2,0%, och 240 kr/år mot 395 kr/år.
  10. P

    COOP Medmera mer

    Räknade även på vad du betalar för de extrapoängen du får vid utlandsköp mellan AMEX och COOP. Om man antar samma valutakurser (vilket inte är verkligheten om jag förstått det rätt?) så betalar man mellan 12,99 öre och 20,00 öre(lite beroende på kort och hur man räknar) för de extra poängen man...
  11. P

    COOP Medmera mer

    Ja! Du betalar 18,65 öre per poäng då istället för 19,80 öre. Men observera att det blir billigare att använda AMEX PREMIER/ELITE per intjänad poäng även om avgiften i sig blir högre, 16,26 öre och 12,20 öre respektive. Då har jag inte räknat med kostnaden för själva kortet, voucher etc.
  12. P

    COOP Medmera mer

    Verkar vara "race to the bottom". Snart så blir det Statoil Mastercard för alla inköp inom Sverige(förutom resor och där de tar AMEX). För de verkar inte ha ändrat några villkor än.
  13. P

    COOP Medmera mer

    Betalar du räkningarna med Coop och Betalo så köper du i praktiken poängen för 10 öre styck. Så använder du dem för F och C så brukar du få ut mer öre per poäng så du är safe där. Enda "köpet" av poäng jag har sett som är billigare(förutom att hantera andras utlägg, lyckas lämna tillbaka varor...
  14. P

    COOP Medmera mer

    Om nu inte scriptet har ändrats sen jag körde det, så är det rätt enkelt. Ladda hem en 2.7 version av Python istället så fungerar det.
  15. P

    SAS EuroBonus AMEX 2-4-1 (2 för 1) voucher tråd (2016)

    En snabb dum fråga om 2-4-1. Hur snabbt får man elektroniskt tillbaka sin voucher vid avbokning på SAS webben? Dvs, scenariot är att boka av, och sen gå in och boka en annan resa (eller ja, samma resa fast en i PLUS istället för GO).
Toppen