Senaste material av plover

  1. P

    Så här reserverar du plats på Turkish Airlines vid awardbokning

    fick precis hjälp med detta arn-ist-znz i februari oå sas chat, föredömligt. bad också om pnr så jag kan gå in och kolla när det blir dax. mycket brs tips denna tråd - tack. På Xpertflyer står det att de inte får seatingen från TK förrän 100 dagar innan, kanske beror det på att jag har...
  2. P

    Byte på Kastrup under Minimum Connection Time?

    Vet ej men nyfiken på vad du får för svar - 40 min ser tight ut
  3. P

    Byte på Kastrup under Minimum Connection Time?

    FYI har en ARN-CPH-YYZ genomgående med SAS och det är 45 min i CPH enligt deras biljett så det skall nog fungera. :-)
  4. P

    Ny F&F med SAS. Boka senast 12/12-2022

    Tror CC har en poäng, nu skall nästa steg i rekonstruktionen genomföras och då tror jag det blir stort kostmadsfokus
  5. P

    Finnair slut på bränsle?

    Intressan, en Finnair kärra kom föbi på låg höjd enroute till Texas mot Arlanda på 4,000 fot, där har vi förklaringen :-)
  6. P

    Huvudkort+extrakort : Amex

    Hmm någon som vet hur det blir med mina två extrakort jag har på familjemedlemmar , stämmer det att dessa kommer att kosta ytterligare utöver den höjda månadsavgiften? Har haft mitt elite i många år.
  7. P

    SAS bästa priser - Boka senast 18 mars!

    Good point där, ser också att priserna för de mest attraktiva tiderna med direktflyg ökade typ 5 % på 24 timmar….
  8. P

    Plusgrade: Rapportera dina bud

    Sträcka: CPH-SFO Datum: 2024-03-08 Från kabinklass: SAS Plus Till kabinklass: SAS Business Bud (ange poäng/pengar (valuta)): 42000 Bid strength: Wtrong Eurobonusstatus: Guld Hur långt i förväg anmälde du om uppgradering): ca 3 v Gick uppgradering igenom: Nej
  9. P

    Plusgrade: Rapportera dina bud

    Sträcka: SFO-CPH Datum: 2024-03-10 Från kabinklass: SAS Plus Till kabinklass: SAS Business Bud (ange poäng/pengar (valuta)): 45000 Bid strength: Medium Eurobonusstatus: Guld Hur långt i förväg anmälde du om uppgradering: Ca 2 w Gick uppgradering igenom: Ja
  10. P

    SAS bästa priser - Boka senast 18 mars!

    Intressant datapunkt är att flera av de mest attraktiva avgångarna jag rittade på med högsta priserna har <10 % beläggning utifrån seating i alla fall. Då är det utresa fre-sön. Lite chicken race men jag vill minnas att priserna förra sommaren började på höga nivåer och sedan steg de...
  11. P

    SAS bästa priser - Boka senast 18 mars!

    Ingen rea under högsäsong till NCE i alla fall, men ser att det finns udda dagar med bra priser i alla fall. Tror int det kommer någon mer F&F heller så bra att boka tidigt om man viill säkra platser.
  12. P

    Hyrbil SFO med Amex Elite försäkring ?

    Det var inga problem att lämna depositionen på Amex elite hos Hertz samtidigt som jag använde det för att förxkottsbetala hyran för en bil i SFO.
  13. P

    Vad kan man hitta på i Hamburg?

    Hänger på här för en kommande resa - någon som vet bra vinbar med lite tilltugg ? Har snöat in på på tyska viner i år som motpol till det söta ekblasket på annathåll :-)
  14. P

    Golf i San Francisco - 2 dagar milage run

    Tack för bra tips, det var lite halvdassigt väder så en runda på Sharp Point som ligger nära flygplatsen, trevlig klubb och gott om tidenr dock lågsäsong nu i mars.
  15. P

    Hälsningar från luften!!

    Senaste F&F blev en tur till SFO, SK935 börjar bra med en kall mikkeller i plus :-)
Toppen