Senaste material av Plissken

  1. Plissken

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Jag har stött på samma problem. Hade en ursprunglig bokning i april i bokningsklass I, nu är den ändrad till E. Problemet är att SAS inte kan validera den nya bokningen i E från Thai eftersom awards bara kan bokas i klass I eller X. SAS kan alltså bara bekräfta bokningen i X, eftersom I inte...
  2. Plissken

    Nya säkerhetskontrollen på Arlanda Terminal 5

    Gick igenom nya kontrollen för några timmar sen. Ställde frågan till en i säkerhetspersonalen: ”Vad gäller avseende vätskor?” Svar: ”Inga begränsningar.”
  3. Plissken

    Bästa resväskan

    Kan bara hålla med. Har kört X-blade i många år, i olika storlekar/generationer. Tvåhjulsvarianten gör jobbet på alla underlag. Mycket nöjd. Ett stabilt val.
  4. Plissken

    Krav på munskydd ombord på flyg?

    Likadan upplevelse på Thai FRA-BKK i torsdags. Crew kör mask, men de jagar inte passagerare som inte använder mask. Min mask var i huvudsak på vid boarding och när vi lämnade kärran. I övrigt inte många minuter.
  5. Plissken

    Krav på munskydd ombord på flyg?

    Yes, återkopplar i slutet av nästa vecka.
  6. Plissken

    Krav på munskydd ombord på flyg?

    Enligt den här sidan gäller munskydd på Thai. Travel Requirements | Thai Airways Jag flyger FRA-BBK med Thai nästa vecka, får kolla läget då.
  7. Plissken

    Någon som lyckats med statusmatchning till Elite Hotels Gästprogram?

    Min upplevelse är att det är lätt att hitta bonusnätter. Har inte haft problem med det under mina 12 år som medlem (gold/platinum).
  8. Plissken

    Hallands Fläder i SAS Gold på Arlanda

    Status 220427 kl 18.55.
  9. Plissken

    När kommer de renoverade X2000-tågen?

    Tack för tipset! Bokade 407 torsdag nästa vecka.
  10. Plissken

    Vår egen Palmen fyller 40 år

    Grattis!:)
  11. Plissken

    SAS plus under pandemin

    Allt är möjligt...:)
  12. Plissken

    SAS plus under pandemin

    Utrop av pursern på SK140 i morse: ”Just nu har vi begränsad servering, men 1 juni händer det grejor”. Så det verkar vara klart att det blir en förändring 1 juni.
  13. Plissken

    Posta din lyckade bokning av bonusresor här 2021

    Bonusprogram: SAS EuroBonus Flygbolag: Turkish, EVA, Lufthansa Kabinklass: Business Avreseort: Göteborg Destination: Saigon Enkelresa eller Tur&retur: Tur och retur Antal poäng (totalt): 165000 (Amex 2-4-1) Skatter&avgifter (per person): 1741 kr Antal resenärer: 2 När (avresans tidpunkt)...
  14. Plissken

    Jag hyrde bil och fick...

    Kontor: Hertz Mäster Samuelsgatan Bokat via: Resebyrå Bokade: Volvo V60 Gratis uppgradering: Ja Fick: Volvo XC90 Status: President Circle Hyresperiod: 3 dagar Pris: 1900 kr Kommentar: Bra bemötande på Hertz Mäster Samuelsgatan. Uppgraderad de tre senaste hyrorna.
Toppen