Senaste material av peterlagne

  1. P

    Bokningsläget på en viss flight?

    Är det någon som vet om man kan ta reda på hur pass bokad en flight är? Kan man få veta per klass så är ju det ännu bättre. Alltså innan man själv har bokat.
  2. P

    Enkelbiljett Rio till Stockholm

    Tack för input. Det verkar inte vara helt lätt. Man kanske ska vänta på höstkampanjen och då boka en tur & retur, men bara använda den ena?
  3. P

    Enkelbiljett Rio till Stockholm

    Jag och min fru ska ta oss hem från Rio de Janeiro till stockholm 15 eller 16 november. Ordentlig Business class och max ett stopp. Betalning kan ske med cash eller delvis med poäng som jag kan föra över från amex till BA eller KLM/ Air France. Är det någon som har bra tips och råd när det...
  4. P

    Bästa business class till Tokyo och hem från Hongkong?

    Har hittat biljetter hos Finnair med bra tider och priser. Någon som vet hur är deras Businessclass är jämfört med t.ex. Lufthansa?
  5. P

    Bästa business class till Tokyo och hem från Hongkong?

    OK, kanske lite knapphändig info. Viktigt för mig är komfort och service, kort flygtid med max 1 stopp, pris inte jätteviktigt men helst under 20 K. Betalar privat och samlar lite poäng hos SAS och BA. har ca 700.000 hos Amex att växla in hos något bolag.
  6. P

    Bästa business class till Tokyo och hem från Hongkong?

    Funderar på en kryssning från Tokyo till Hongkong i oktober. Jag har aldrig flugit till Asien förut och undrar vilka bolag och plan som är bäst. När brukar businessclass kampanjer efter sommaren dra igång? Ska man vänta med bokning?
  7. P

    Artikel: BusinessClass.se testar Lufthansas nya business class stol

    Ser fint ut. Bra info. Kommer befintliga Airbus 330-300 på långflygningar att fräschas upp till den här standarden? Ska åka Frankfurt - Orlando i höst. Så det vore ju nice i så fall.
  8. P

    BusinessClass.se testar Lufthansas nya business class

    Ser fint ut. Bra info. <br /> Kommer befintliga Airbus 330-300 på långflygningar att fräschas upp till den här standarden? Ska åka Frankfurt - Orlando i höst. Så det vore ju nice i så fall.
  9. P

    Erfarenheter från Icelandair Saga Class

    Tack för er feedback, även om det inte verkar särskilt positivt. Jag har åkt ganska många gånger till Florida men inte hittat något jättebra alternativ som är prismässigt OK. Det här får ses som ett test för priset var bra, ca 12.000:-. Nästa gång blir i Mars och då med BA i Business Class, det...
  10. P

    Erfarenheter från Icelandair Saga Class

    Någon som har erfarenhet av Saga Class? Jag ska åka Arlanda-Sanford om ett par veckor och det skulle vara intressant att höra om ni har några bra tips.
Toppen