Senaste material av Paul Petropoulos

  1. P

    SAS Presenterar: Destination Unknown

    Som frekvent resenär på SK777 och 778 är dessa flighter oftast väldigt fullbokade, så tror inte de valt den pga lågbokad.
  2. P

    SAS Presenterar: Destination Unknown

    Jag tycker också det hade varit lite för ”billigt” men samtidigt tycker jag det är konstigt då man inte får chansen o boka hotell innan avgång ens isåfall.
  3. P

    SAS Presenterar: Destination Unknown

    Med tanke på att man först får veta i luften, borde inte det möjligtvis betyda att t.ex. hotell ingår? Min första tanke var att man skulle få veta några dagar innan för att få tid på sig att boka hotell då det inte verkade ingå. Men det är ju drygt att t.ex. stå på destinationen och fixa det där?
  4. P

    SAS Presenterar: Destination Unknown

    Hade det t.ex. inte varit mest troligt att det är en destination som inte finns i SAS ruttnät idag?
  5. P

    Förbeställa mat SAS go inom Europa

    Och du har då "betalat" 0kr för den förbeställda frukost?
  6. P

    SAS börjar ta betalt för sätesval i SAS Plus och Business

    Vad är då främre delen av plus? Exempelvis om en statuslös har en plus biljett i Europa. Och kabinen är exempelvis rad 1-6?
  7. P

    Aegean Miles&Bonus intjäningsfrågor tråden

    Samtidigt är de väl 36k miles till guld första gången o sen 12k? Dedär med status match vet jag inte. Jag gissade bara då kanske vissa star Alliance bolag vill försöka få över EuroBonus kunder nu
  8. P

    Aegean Miles&Bonus intjäningsfrågor tråden

    Precis, via aten. Den förklaringen låter väldigt rimlig som du säger, den räknar nog inte mellanlandningen. Kollar lite nu för framtiden med tanke på SAS framtid inom Star alliance. Om en status match från Eurobonus hade varit möjlig i framtiden till Aegean
  9. P

    Aegean Miles&Bonus intjäningsfrågor tråden

    Aegean experter, Denna sökning är för en resa från Stockholm till Thessaloniki. Vid bokning om man väljer comfort flex biljetten får jag boknings klass S och det står då längst ner Miles bonus miles: 2862 Samtidigt när jag går till deras tier calculator och slår in rutten och datum får jag...
  10. P

    När öppnar SAS checkin?

    Gissar också det, hade en kompis som bokade go light via resebyrå. Dvs inget bagage ingick (go light) o då kunde man inte välja säte vid incheck.
  11. P

    När öppnar SAS checkin?

    Sta han kunde välja? Han blev inte tilldelad ett säte? Status? Och vilken biljett? Go? Go light?
  12. P

    När öppnar SAS checkin?

    Man kan väl inte ens välja säte längre som statuslös vid incheck utan man blir tilldelad ett säte?
  13. P

    SAS hyr in kapacitet från HiFly och Smart Lynx sommaren 2023

    Kan det ha något med luft läcka eller liknande? Så man stannar på en höjd där det är möjligt att andas normalt forfarande? Känns ju väldigt märkligt dock ändå..
  14. P

    SAS hyr in kapacitet från HiFly och Smart Lynx sommaren 2023

    Flyget flögs också in precis innan från Tallinn, men landade efter avgångstid till Malmö, så just detta flygplan kan ju inte varit planerat att egentligen trafikera ikväll vill man ju tro? Känns ju kanske som den vart på service där möjligtvis? Men den låga höjden är ju också väldigt märklig.
  15. P

    SAS EuroBonus Mileage Run (Baspoäng) tråd

    Hur många riksdaler fick du offra för dom 5000p o fyra flights?
Toppen