Senaste material av Palle Kuling

  1. P

    Vilken är din favoritreserapport?

    Den om han som reste (glömt vem, förlåt) med sin brorsa och polare i Asien. Bodde på ett hotell som var en egen ö och avslutade med ett "to be continued" för att aldrig återkomma.
  2. P

    Diskussion om Norwegians aktiekurs

    Nere på under 5% nu.
  3. P

    SAS - Det här gjorde Ni inte så bra!

    Ok, ja ett kortare utrop med info borde man kunna ge.
  4. P

    SAS - Det här gjorde Ni inte så bra!

    Du menar att ni blev sena från Arlanda pga att man valde att börja boarda sent? Det fanns ingen bakomliggande anledning som gjorde att boardingen inte kunde börja tidigare?
  5. P

    Skateboard, isärskruvad, som handbagage?

    Om hon följer reglerna och inte hittar på egna tycker jag det låter uppfriskande. Måste vara jobbigt att behöva städa upp efter kollegor som lovar saker som inte är OK. Sen kan jag inte hjälpa att tänka på tråden angående prioboarding där tillfällen när personalen är bestämd angående reglerna...
  6. P

    Integrering av Terminal 4 och 5 på Arlanda

    Är inte det endast de administrativa tjänsterna som flyttat dit. Har inte Jetpak kvar sin sorteringslokal med truckar etc under Sky City?
  7. P

    Norwegian stjärtfena

    Ren gissning men kan det vara maskiner som varit på väg att säljas som nu fortsätter i drift pga deras MAX står på marken?
  8. P

    Gissa flygplatsen!

    PQC
  9. P

    Gissa flygplatsen!

    Lägger min gissning på BKK
  10. P

    SAS piloter i strejk?

    Ja det går ju såklart att tolka åt precis båda hållen. SAS har planerat att hyra in kapacitet från andra bolag som nu ej behövs pga man räknar med att det ej blir strejk. SAS har planerat möten angående helt andra projekt som nu ställs in pga man räknar med strejk. Och allt där i mellan.
  11. P

    Gissa flygplatsen!

    Kuala lumpur
  12. P

    Hjälp oss med vårt examensarbete!

    Svarat.
  13. P

    SAS Airbus 321LR - samlingstråd

    Om maskinerna inte lönar sig i daglig drift på linjer utanför Europa skapar de ändå en viss möjlighet att rotera in dom på ex. EWR om SAS har någon trasig widebody. Kanske inte alltid populärt bland alla passagerare men säkert billigare för SAS än att boka om dom på andra bolag eller kanske inte...
Toppen