Senaste material av OnTime

  1. O

    Priority Boarding med SAS

    Jag flög en longhaulflygning från gate C35 i Köpenhamn nyligen. Jag kom till gaten när boarding startat och ställde mig i "vanliga" kön då jag inte såg någon Priority Boardingkö. Var skylten glömd just då eller det finns normalt ingen separat kö?
  2. O

    Priority Boarding med SAS

    Fungerade även på SK1424 idag till Stockholm från Kastrup. Plus + diamant / guld via person. Övriga, nästan hela planet, fick gå igenom automatiska spärren. Dessa lös rött när det var Prio så ingen kunde smita igenom.
  3. O

    Priority Boarding med SAS

    Jag flög från CPH förra veckan till Arlanda med en A320, kändes som det var fullt. PrioBoarding i utropet och sedan kom anstormning igenom de nya automatiska gatedörrarna och hela processen blev värdelös. Stora delen lyssnar ej, eller kanske förstår ej vad det innebär och utan någon typ av...
  4. O

    Checka in airside på Kastrup med airberlin

    Det är SAS Ground Handling som är handlingagent för AirBerlin i Köpenhamn.
  5. O

    Flygbolagen slåss om premiumpassagerarna med bättre mat.

    Hur viktig är menyn egentligen på valet av flygbolag ? Är inte bra mat bara lite grädde på moset när du väl är ombord. Tidtabell, pris, komfort och bonusprogram tror jag bl.a. är faktorer som går före vid val av bolag.
  6. O

    EBG

    EBG
  7. O

    Poängintjäning i Lufthansa Premium Economy

    Från 22 november 2014 på LH Premium Economy ger G + E klass 150% och N klass 100% till Eurobonus enligt SAS hemsida.
  8. O

    SAS skriver avtal med Flybe

    Kan det vara Braathens samarbetet som avslutats nu när SverigeFlyg+Malmö Aviation gör om sitt koncept?
  9. O

    Lufthansa Business Class Frankfurt-Stockholm - Sen kvällsflygning på en Airbus A321

    Jag håller med om att Lufthansa har hittat en bra procedur med Priority Boarding. Hoppas att SAS nu följer efter i Köpenhamn när de automatiska gaterna kommer där.
  10. O

    Amex Platinum-innehavare hur resonerar ni nu när SAS Elite-kortet kommit?

    Jag klickade in på SAS EuroBonus American Express Classic Card | EuroBonus-poäng | Amex och valde Elite Card Längst ner på sidan finns en länk "fotnoter och viktig information" som ger följande info nedan; Detta känns som regler för den gamla vouchern? Förmånen innebär 50 % poängrabatt för...
  11. O

    SAS slutar med tidningar ombord & i loungen

    Jag tycker det är ett beslut som ligger i tiden. Placera ett ställ i loungerna där Business/Plus + statuskort kan läsa/ta med sig en papperstidning om de så önskar.
  12. O

    Newsstand i SAS-appen

    Jag håller med om smart lösning. Detta tror jag är början till att tidningarna i gaten kommer att försvinna.
  13. O

    Rykte: SAS wetleasar HiFly

    På HiFly's hemsida ser det ut som CS-TQZ är en ex Emirates A340. SAS kommer erbjuda 2:a C klass kabinen som SAS Plus, 21 stolar.
  14. O

    BA överväger en Lufthansa

    Enligt Vuelings hemsida är det endast rad 1 som är s.k "Excellence Seat", lite mer benplats och mittstolen fri. Det ser även ut som om det är fasta armstöd som ej kan justeras.
  15. O

    SAS lanserar 21 nya rutter

    Jag såg idag på www.sas.se att SAS får ny tidtabell till/från Tel Aviv från 28 okt. Detta möjliggör nu för anslutningar på returen i Köpenhamn (iso ankomst som nu är 23:20) SK771 09:00-14:20 Köpenhamn - Tel Aviv SK772 15:20-19:00 Tel Aviv - Köpenhamn
Toppen