Senaste material av nobben

  1. N

    Kreditera till Aegean

    Visade sig att resebyrån skickat fel bokningsnummer. Med korrekt bokningsnummer kan jag nu få upp bokningen och det verkar som att de iaf lyckats lägga till mitt M&B nummer.
  2. N

    Kreditera till Aegean

    Ok, verkar som något är skumt. Ska prova maila SAS och se vad dom säger.
  3. N

    Kreditera till Aegean

    Jo jag har en bokningsreferens, men den är från resebolaget antar jag. Bokningen är ju ej gjord via sas.se. Har aldrig provat att hantera en bokning via flygbolagets sida utan bara checkat in (vilket jag misstänker tekniskt sett är två olika saker).
  4. N

    Kreditera till Aegean

    Ok men hur fungerar en bokning. Bör jag kunna få upp den på flygbolagets hemsida innan checkin? Eftersom jag inte kan se bokningen på sas.se som jag ska flyga med blir jag lite orolig att det blivit något strul med själva bokningen.
  5. N

    Kreditera till Aegean

    Resebyrån hävdar att de lagt till A3. Lyckas ej få upp den på sas, lufthansa eller LOT. Men det är alltså också möjligt att lägga till den under online checkin?
  6. N

    Kreditera till Aegean

    Ok, bokar via jobbets resebolag men då antar jag att de kan koppla bokningen till mitt A3 kort.
  7. N

    Kreditera till Aegean

    Samlar som så många andra poäng hos Aegean. För att registrera miles använder jag "claim air miles" funktionen på deras web. Jag undrar dock ifall det finns något smidigare sätt att föra över miles då det är lite omständigt att vänta 2 veckor för att claima och sedan ytterligare någon vecka för...
  8. N

    SAS Happy Weekend 26-27 april 2014

    Någon som hittar några billiga weekend resor med utresa torsdagskväll/fredag och hemresa söndag? Destinationen spelar inte så stor roll.
Toppen