Senaste material av MrWalter

  1. M

    Tågtavlan

    Har använt mig av appen tågtavlan i flera år för att hålla koll på avgångar, spårinformation, störningar etc. Appen finns numera inte kvar att ladda ner längre och kommer även att försvinna efter årsskiftet för den som fortfarande har den kvar i sin telefon. (Jag blev av med appen i samband med...
  2. M

    Biljett samma dag krävs nu för att komma in i SJs lounge

    Hur ska dom kolla vad man har laddat sitt SJ regionalkort med? Ska man visa sitt svarta priokort tillsammans med kvitto vad man har laddat sitt regionalkort?
  3. M

    SJs förseningar, nu är julen (nåja, december) här!

    Tycker vintern gick förhållandevis bra i sthlmsområdet om man jämför med året innan. Däremot de senaste veckorna har upplever jag varit riktigt jävliga. Förseningar pga signalfel men framförallt spårspring! Så jävla onödigt och irriterande.
  4. M

    Sj öppnar nyrenoverade lounger i Stockholm och Göteborg - nu även med lunchrätter

    Nu har jag bara besökt Sthlms lounge under morgontimmarna men tycker frukosten är helt ok. 2-3 sorters mjukt bröd, fil, müsli, olika sorters juice och kaffe.
  5. M

    Sj öppnar nyrenoverade lounger i Stockholm och Göteborg - nu även med lunchrätter

    Tack för info. Ska bli kul att kolla in!
  6. M

    Sj öppnar nyrenoverade lounger i Stockholm och Göteborg - nu även med lunchrätter

    Kommer strax bli uppgraderad till svart nivå och få tillgång till loungen på Sthlm central. Några frågor på det. Brukar det vara knökat med folk? Är det bara kaffe som serveras gratis? Hur är det med wifi? Vad är annars största fördelen med att ha tillgång till loungen?
  7. M

    SJ Mastercard

    Får man ett nytt mastercard så fort man klivit upp en nivå?
Toppen