Senaste material av Mr.Frodo

  1. M

    Sökes: Optimerat utnyttjande av companion voucher

    Tack för alla svar! Efter lite mer ingående research har jag insett att jag troligen har för få avios. Därför lutar det åt Agehalls förslag, alltså att invänta Qatar-rean och boka business och ha Asien som utgångspunkt. Detta kanske är OT, men är det rätt uppfattat att det går att använda...
  2. M

    Tips på bra restauranger i München

    Hej! Inför kommande födelsedagsfirande kommer vi att vara i München, och jag tar tacksamt emot tips på bra restauranger i staden! Är främst ute efter internationellt/tyskt kök.
  3. M

    Sökes: Optimerat utnyttjande av companion voucher

    Hej! Jag tänkte inleda det nya året med att planera hur jag på bästa sätt kan utnyttja min British Airways companion voucher. Jag är nybörjare och har inte så bra koll på lämpliga destinationer, och tar gladeligen emot alla förslag! Några begränsningar: Vouchern går ut augusti Har endast...
  4. M

    BAEC Tier Points Run tråd

    Jo, alternativt att lösa det på flygplatsen. Tack för alla svar!
  5. M

    BAEC Tier Points Run tråd

    agehall: Det kanske är så enkelt, men jag tänkte att det kanske gick att ordna innan. Ännu bättre skulle vara att på något sätt bibehålla Privilige Club statusen och ändå kreditera TP till BAEC. Men det kanske inte är tillåtet.
  6. M

    BAEC Tier Points Run tråd

    Homer: Hur ligger det till, går det att omregistrera en tidigare bokad resa hos QR till BA, i syfte att tjäna TP istället för Q-Points?
Toppen