Senaste material av megaman

  1. M

    Vad ingår i SAS Lounge på Arlanda T4?

    Enligt entrén till loungen påstås det att det ingår: ”Food”. Är det chips som är food? Eller eventuellt pulversoppan? Knäckebrödet? ”Beverages”. Menar man då folköl på tapp? Eller dryckesfontänen med ljummen cola light? ”Working areas”. Är det det runda bordet? Eller avses 20cm...
  2. M

    Priority Boarding med SAS

    UME levererar igen. Blev bortföst av personalen vid gate för det var _bara_ rad 15 och bakåt som skulle in. DÄREFTER skulle barnfamiljer boardas. Sedan pöbeln i Plus och främre rader. Statuskort givetvis totalt ointressant. Otroligt oförskämda också. Verkligen en vilda-västern-flygplats som bara...
  3. M

    Inte åka första benet

    Nej det var jag själv som skippade första benet bara pga var tvungen komma in tidigare till Arlanda pga ärende. Det var en SAS Plus men köpt under en kampanj så SAS medgav inte att bara stryka det första benet då jag redan åkt ditvägen. Inte fully refundable.
  4. M

    Inte åka första benet

    När jag skulle hem från Munchen var jag tvungen ta ett tidigare plan med annat bolag. Skulle dock jacka i sista benet till Umeå. Ringde SAS som inte rekommenderade detta. Var omöjligt att checka in i appen på sista benet då SAS-kärran från Munchen redan hade gått. Fick ett auto-SMS ”Vill du...
  5. M

    Priority Boarding med SAS

    Dom verkar ha fått till prioboarding på Arlanda nu i sina datasystem. Ett ljuvligt BEEEP låter när ickeprio försöker trycka sig in under prioboardingen. Snällt tillrättavisade av personalen att vänta på sin tur.
  6. M

    Priority Boarding med SAS

    UME idag. Står först och väntar att gå in för Plus prio boarding. DÅ BOARDAR VI RAD 17-32 och jag får snällt flytta på mig för massan. När dom till slut boardar ”resten” är hatthyllorna nästan fulla pga folk som struntat i utopet och bara gått in. Är det pga samma personal boardar Norwegian och...
  7. M

    Sas Amex sänker intjäning till Eurobonus på betalkorten

    Fick en förfrågan om jag ville fortsätta tjäna 20 poäng per krona på mitt Amex Elite. Hänvisning till "nya Amex Elite". Vad är detta? Vad har dom försämrat? =) Måste ansöka om nytt kort tydligen.
  8. M

    Störande och återkommande högtalarutrop om SAS punktlighet...

    AGH-ARN idag. Ladies and gentlemen, we’ve landed 25 minutes before time schedule. 25 minuter före på en 60 min-flygning. Aldrig varit med om något liknande!!
  9. M

    Avboka under resan

    Drevet går.. beat the bad guy
  10. M

    Avboka under resan

    Trevlig stämning här. Uppmuntrar ju knappast folk att ställa frågor. Jag skrev en enkel fråga och får spydiga kommentarer. Ursäkta allt jag har gjort fel. Härligt forum.
  11. M

    Avboka under resan

    Jag skrev så gott jag kunde, herr expert. Tack för svar.
  12. M

    Avboka under resan

    Inte så trevlig ton i ditt svar. Tänk på hur du uttrycker dig. Var ute efter om det gick teoretiskt att avboka mitt under resan om man har en fullbetald biljett.
  13. M

    Avboka under resan

    Vad händer om man bokar ARN-CPH-BIL i SAS PLUS och i Köpenhamn får reda på att mötet man skulle på är inställt i Billund. Kan man avboka sista legget i påbörjade resan? Vad får man tillbaka? Inget/Bara skatt/En liten slant/En bra peng??
  14. M

    Tillgång till lounge på Schiphol med SAS?

    Har ju tillträde till en tredjeparts-lounge här märker jag. Var inte allt sånt strypt för SAS?
Toppen