Senaste material av Markus

  1. M

    Tips på bra hotell i Sydney

    Ok, intressant! Det skulle vi ju kunna testa. Hur långt i förväg kan man boka? Är det så att antalet "secret deals" ökar ju närmare ankomstdatum vi kommer?
  2. M

    Tips på bra hotell i Sydney

    Tack för dina tips ACervin! (Något sa mig att du skulle dyka in här...) Jag återkommer med vad det blev till slut och mina egna synpunkter. Tack allihop!
  3. M

    Tips på bra hotell i Sydney

    Ok, det här låter lovande. Ska kolla det omgående! Ser fram emot att läsa din recension. Tack!
  4. M

    Tips på bra hotell i Sydney

    Hehe, känner genast att jag måste söka mig bort från "turistkvarteren"... Kollade Kirketon och det såg riktigt schysst ut - dessutom relativt billigt. Tyvärr var det fullbokat när jag ska dit. :-( Tack för tipset ändå!
  5. M

    Tips på bra hotell i Sydney

    Tack för tipset! Ska kolla in om det kan vara ett alternativ. Jag kom på att jag bott på ett Novotel i Darling Harbour också men inte heller det var något att hänga i julgranen. Hade hoppats hitta en pärla den här gången...
  6. M

    Tips på bra hotell i Sydney

    Hej, Ska ner med jobbet till Sydney nu i vår och undersöker boendet. Tidigare resor har vi bott på Holiday Inn i Darling Harbour vilket är ok vad gäller pris (1500-1800 SEK) och läge (nära till restauranger, shopping i CBD och löpning längs vattnet). Dock kan man väl konstatera att...
  7. M

    Turkish Airlines - vilken lounge på Arlanda och i Istanbul?

    Jag brukar alltid ta mig till CIP inrikes loungen på IST när jag ska vidare inrikes - som *G har du tillträde. Loungen ligger på vägen mellan utrikes- och inrikesterminalen och är ganska diskret skyltad med just "CIP". Det som är bra är att du checkar-in i loungen och sen får busstransport...
  8. M

    SAS EuroBonus Mileage Run (Baspoäng) tråd

    Hej Nemo, Den här såg ju riktigt bra ut men om jag inte ser fel avgår returresan redan 1400. Det kan bli tight - särskilt som jag har dottern med mig... Hur fungerar det egentligen? Åker man samma kärra tillbaka och innebär det isf att man inte behöver oroa sig för ev förseningar på nedresan?
  9. M

    SAS EuroBonus Mileage Run (Baspoäng) tråd

    Hej mry, Bra förslag! Rejält mycket billigare än mitt London ToR-upplägg. Det är exakt 3100 poäng jag behöver så detta hade varit perfekt om det inte vore för tidpunkten. 17/10 är tyvärr i senaste laget men jag ska kolla hur priset ser ut i nästa vecka. Tack!
  10. M

    SAS EuroBonus Mileage Run (Baspoäng) tråd

    Hej, även jag är i behov av några ytterligare poäng för att behålla mitt EBG och tänkte lyssna med er om tips. Jag saknar just nu 3100 poäng och brytpunkten är 31 oktober. Mina preferenser är lågt pris och det får gärna vara överstökat på en dag - helst i nästa vecka. Dessutom vill min nioåriga...
  11. M

    SAS American Express

    Tack för alla svar och dessutom värvningserbjudanden! Jag har nappat på ett av dessa och är nu alltså värvad.
  12. M

    SAS American Express

    Ok, Så om jag blir värvad får jag motsvarande 6000 poäng som jag hade får om jag går via SAS hemsida? Tack för snabba svar!
  13. M

    SAS American Express

    Hej, Tänkte skaffa SAS EB American Express nu. Är det någon som vet om det pågår några kampanjer (anmälan alt värvning) för tillfället? Alla tips mottages tacksamt!
  14. M

    Eurobonus Gold - gratis Onboard Wifi fungerar inte

    @Bjornstrom. Jag skrev EBG med versaler. Hur jag skrev mitt efternamn minns jag inte. Troligtvis skrev jag med inledande versal och sen gemener (revolutionerande!). Jag har inga å,ä,ö i namnet så där vet jag inte hur du ska göra, tyvärr.
  15. M

    Eurobonus Gold - gratis Onboard Wifi fungerar inte

    Även jag fick det att fungera. Jag fick samma felmeddelande som Björnström först när jag bara skrev siffrorna i EB-numret. När jag la till EBG framför gick det fint.
Toppen