Senaste material av Mackan

  1. M

    [Strejk avblåst] Pilotstrejk på SAS 10-14 juni

    Någon som vet om de flygningarna som utförs av Cityjet till Danmark berörs? Förmodligen inte är väl vad jag läst mig till,men någon som vet?
  2. M

    Grekland - tips/information om öar

    Skopelos rekommenderas. Lugnt och skönt(rätt lite turister). Pittoreskt och vackert. Lätt att ta sig dit. SK flyger direkt till Skiathos,och sedan färja i ca 2 tim därifrån. Väldigt nära ovan nämnda Alonissos också,går färja emellan. En annan sak som bör göras är att segla i vattnen runt...
  3. M

    Dyrt att hyra bil ok, men detta ???

    Bokade genom Hertz.se,ja. Ingen rabattkod eller kampanj. Och förlåt,kollade bokningen igen nu,och det är en Ford FIESTA,eller likvärdigt. 2310,40 SEK är det exakta priset enligt bokningen för 7 dagars hyra i juli.
  4. M

    Dyrt att hyra bil ok, men detta ???

    Då ingick fria mil,alla försäkringar. Samt full tank-lämnas tillbaka med full tank. Hertz var det genom.
  5. M

    Dyrt att hyra bil ok, men detta ???

    Har hyrt bil på Mallorca i juli. Bokade igår. 2300 kr för en Ford Focus el likvärdigt som det heter. Och då räknas väl ändå Mallorca som extremt turistiskt,och rätt dyrt?
  6. M

    Första CRJ-900LR (EI-FPB) har börjat flyga för CityJet / SAS

    Jag åker Arlanda-Billund ToR 10 juni. Ser fram emot att prova! Men är dom inte väldigt trånga invändigt?
  7. M

    Vad gör man på 4 dagar i Bangkok?

    ;)
  8. M

    Vad gör man på 4 dagar i Bangkok?

    Mr Johnnywilde,trådstartaren bad om några tips för förstagångsbesökaren. Bara för att man inte delar din fabläss för ladyboys och thailändskt hembränt i plastglas,betyder inte det alla förslag andra kommer med,är skämt och lurendrejeri,utan kanske mera lättillgängliga för en ovan bangkokresenär.
  9. M

    Vad gör man på 4 dagar i Bangkok?

    Jösses,det finns hur mycket som helst! Gillar man shopping är utbudet praktiskt taget obegränsat,med Siam Paragon,MBK och Central world som främsta företrädare. Har man aldrig varit i Bangkok är Grand palace ett absolut måste,likväl som gryningstemplet Wat Arun. En flodfärd över till "gamla...
Toppen