Senaste material av Johanna

  1. J

    [Live] Stockholm–Berlin och hem igen med tåg

    Vilket bolag bokade du tåget Köpenhamn-Berlin med?
  2. J

    Hilton HEL airport

    tack
  3. J

    [Live] Stockholm–Berlin och hem igen med tåg

    tack för rapport och inspo. Det där ska jag också göra men bara ena vägen tror jag. Jag gillar också att åka tåg men inte att upprepa om jag kan slippa.Men jag behöver mer tid i KPH. Jag är för nervös för att klara av den där förseningen. Kanske flyg ner. Funderar också på interrailkort, lite...
  4. J

    Dining by AMEX för Platinum

    Om inte förutsättningarna i mitt liv ändras är jag i Bangkok ett tag i sommar och tänkte boka en restaurang från Amex-dealen där. Vilken skulle ni välja? Är det Franzén som är bäst av dom?
  5. J

    Dining by AMEX för Platinum

    Jag har den bokad om någon vecka. Kul att du gillade den. Det var verkligen en chansning, aldrig varit där. Den jag ville boka hade bara tidiga tider som inte funkade.
  6. J

    Hilton HEL airport

    Bor här i natt. Fick en uppgradering som eg bara var till Ex lounge planet men samma rum. Gick till gymmet och skulle sedan basta men den var av. I receptionen så sa dom att den inte sattes på förens kl 18. Kan förstå det i energikrisens anda. Men jag fick då ett nytt rum med egen bastu. Gissar...
  7. J

    Vägen till Kina

    När jag ser köerna tänker jag att om folk inte var smittade innan så är dom det efteråt.
  8. J

    Sommarstrejk hos British Airways

    precis så var det fast kanske ändå lite sämre. Landade på ARN i torsdags utan väska. Den kom till ARN igår. Snabbare än jag förväntade mig. SMS om utskick av Bring idag. Sitter nu i deras kö för att säkerställa att de har min portkod eller system att inhämta det eftersom jag åker imorgon fm igen.
  9. J

    Vägen till Kina

    Berätta gärna om hur det är i Hainan. Var där för ganska många år sedan och var inte helt nöjd.
  10. J

    Sommarstrejk hos British Airways

    Någon som vet hur det gått med det här? Åker via LHR om några dagar. är bara hemma några dagar och kommer behöva saker i bagaget. hur är det på LHR annars när det gäller bagage? Funkar der normalt?
  11. J

    Ethiopian airlines - era erfarenheter

    Åkte Milan/Rom - ADD med flat men 2-3-2 konfiguration. Där det var de gamla stolarna med som en pall framför. Jag gillar dom för det är gott om plats för fötterna.
  12. J

    Har Hilton försämrats?

    Kan vi försöka hålla tråden till Hilton och helst inte politik.
  13. J

    Har Hilton försämrats?

    Jag har inte rest så mycket efter pandemin så det här blir mer känsla än hårda fakta. Under pandemin reste jag en gång och bodde på Hilton i USA på några olika hotell. Då var typ all service borta med hänvisning till Covid. Jag förstår det men efter lite fundering tror jag hänvisningen är till...
  14. J

    Hur tidigt behöver man vara på Arlanda under Covid-19?

    Kan inte checka in online på morgondagens flight. Har hört andra som har problem. När det är så mycket folk och köer så vore det kanon om man kunde checka in online för att minska på antalet personer. Irriterande.
Toppen