Senaste material av J4cob

  1. J

    Den stora EuroBonus Diamond-tråden

    Någon annan som haft problem med att få sin *G rekigniserad på NZ med sitt EBD-prefix? Deras system visar ingen status med mitt kort (som är EBD). Däremot kommer min partners EBG upp som *G. Av betydelse för seatingen då vissa rader är blockade för *G kunder.
  2. J

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    i mitt tycke inte självklart alls när: 1. avgiften på 375sek är en aviserad förmån som Eurobonus Diamond kortinnehavare. denna menade hon jag skulle betala. 2. det på hemsidan aviseras att inte alla flygbolag kan bokas via hemsidan. "Vis bokning av award biljetter med SQ och AI kontakta sale...
  3. J

    Lufthansa First Class Lounge München (MUC)

    Tack för svar. Grymt. Blev lite tveksam när det talades om same day arrival eller onward flight in first.
  4. J

    Lufthansa First Class Lounge München (MUC)

    Jag har lyckats lägga beslag på en tur till EZE i Lufthansa First. Med rutten: ARN-MUC (sk c) MUC-FRA (lh c) FRA-EZE (lh f) - undrar jag om jag har access till förstaklassloungen i Muc? Tacksam för svar
  5. J

    SAS inför zoner för boarding

    Zon: A Sträcka: CPH-ARN Eurobonus Status på Boarding Pass: EBD Övrig status angiven på Boarding Pass: - Kabinklass: GO Vilket säte : 28F Plussen denna morgon var från 1-27, GO således från 28-35. "Prioboardingen" var löjligt kaosartad.
  6. J

    [Business] Köpenhamn - Miami med TAP biz T/R för ~10800 kr

    Lyckades boka; 12/10 OSL-LIS-JFK (ny kabin) 15/10 EWR-LIS-OSL (gammal kabin) i J-klass 200% EB-poäng för 6714 SEK.
  7. J

    Singapore Airlines - Business Class Saver, Asien, Australien och Nya Zeeland från 16'899 SEK

    Jag lyckades haffa två biljetter ARN-SIN-BKK ToR I juli för 14440 SEK i Biz. Kom över de av en slump när jag skulle boka samma resa men med Tk (som var 500 spänn dyrare). Väntar nu bara på att bulkheadstolarna ska släppas då de ju ger avsevärt mycket mer space för benen. allt gott!
  8. J

    Courtesy upgrade på SAS longhaul som Eurobonus Diamond/Pandion

    God fortsättning på er alla! Så var det min tur att bli uppgraderad eco -> eco plus på CPH-NRT imorgon (7/1) eftermiddag. Jag tackar EBD för detta. Detta innebär 1/1 för min räkning.
  9. J

    Uppgradering med Optiontown

    Har biljetter CPH-PVG-CPH i saver plus-klassen (P-klass). Dessa har ju varit krångliga att via OT lägga in uppgraderingsförfrågan på. Dock efter samtal med någon supervisor på SAS sales och OT själva har den nu öppnats upp för mig! Min fråga lyder, €173 från plus till biz, läge att slå till?
  10. J

    Någon som flugit med Jettime?

    Hoppas alla haft en skön midsommar! Jag sitter nu i Sas-loungen på ARN och väntar på boarding på SK1425 till CPH. Det visar sig den är "opererad" av Jettimes 737-400. Någon som har erfarenhet av detta bolag? Mannen i bag-drop berättade att det till störst del kommer vara dansk besättning men...
  11. J

    The Ritz Carlton eller Mandarin Oriental Landmark i Hong Kong?

    Nu är det bokat! Det blir tre nätter på The Ritz Carlton i Grand deluxe room. Vet av erfarenhet att MO och RC i det hela taget erbjuder en mer sofistikerad lyx. Detta blir spännande. Jag tänker också att även om det är disigt eller molnigt och det hämmar utsikten så måste vetskapen att sova på...
  12. J

    The Ritz Carlton eller Mandarin Oriental Landmark i Hong Kong?

    Jag har spenderat nätter på Shangri-La Kowloon i deras Harbour view- rum som har en fantastik utsikt över Hong Kong sidan. Dock aldrig bott på SL Island.
  13. J

    The Ritz Carlton eller Mandarin Oriental Landmark i Hong Kong?

    Där har du iofs en poäng. Särskilt med tanke på det är nu i sommar, med typhoon season och allt. Det är ändå ngt som lockar med Ritz... (som vi ju kan se till höger i bild) :-)
  14. J

    Prisvärda hotell i Hong Kong

    Jag står i valet och kvalet med att välja Ritz Carlton eller Mandarin Oriental Landmark... men du menar alltså jag skall välja The Ritz?
  15. J

    The Ritz Carlton eller Mandarin Oriental Landmark i Hong Kong?

    Hej alla sommarglada! Är det någon som har något att säga om dessa två hotel i Hong Kong? MO Landmarks läge är ju prime men har ingen direkt utsikt. The Ritz Carlton däremot har en utsikt utan dess like med rum från 103:e våningen, dock beläget på Kowloonsidan... Har ni några råd eller...
Toppen