Senaste material av Inti

  1. I

    Någon som har erfarenhet av uppgradering som Platinum på Accor Le Club

    Är på en adventsweekend i Wien - bor på mgallery am konzerthaus. Information om uppgradering kom automatiskt via mail några dagar innan incheckning från superior till deluxe (som jag tror är deras bästa rum) på högsta våningen! Choklad och signerat välkomstbrev fanns på rummet. Vid...
  2. I

    Någon som har erfarenhet av uppgradering som Platinum på Accor Le Club

    Japp! Det blev nära på en direktörstorsdag:D
  3. I

    Någon som har erfarenhet av uppgradering som Platinum på Accor Le Club

    Riktigt trevligt event, tack för ikväll!
  4. I

    Ställen som inte tar emot Amex

    Jag har haft den här frågan på tapeten åtskilliga gånger, både med kollegor och bekanta. Faktum är att jag själv undviker butiker i största möjliga utsträckning som inte tar amex, jag tror att det är många butiker som stirrar sig blinda på vad kortavgifterna kostar istället för att se helheten...
  5. I

    Betala räkningar med kreditkortet

    Jag har också haft problem idag, hoppas det kommer igång som det ska snart - har en 100k+ som skulle behöva betalas innan dagens slut.
  6. I

    BusinessClass.se Loungen™ 2015

    Hälsningar från Air France Lounge terminal 1 JFK. Ordentligt med varm mat och dryck finns att tillgå. Väntar på att få flyga hem efter en härlig vecka på Manhattan!
  7. I

    COOP Medmera mer

    Även jag hade problem under gårdagen, men idag verkar det fungera som det ska - tur att man bär omkring på ett amex och bankkort som reserv vid tillfällen som detta.
  8. I

    Byte i Atlanta - 1h 53 min med Delta från Rio de Janeiro till Boston

    Flög från AMS till MCO i höstas med delta och mellanlandade i ATL. Vi hade liknande tid på oss och hann passera immigration och fram till gaten utan problem.
  9. I

    Bli Le Club Accorhotels (tidigare A-Club) Platinum gratis

    Jag undrar samma sak! Köpte mina andelar och mailade i måndags förra veckan, men har varken hört ett ljud eller sett skymten av uppgradering på mitt konto ännu, har de gått på tidig julledighet måntro?
Toppen