Senaste material av gylf

  1. gylf

    Mycket USD köp. Vilket kort?

    En spread kommer man ju inte ifrån oavsett. Inbillade mig att man via t.ex. ett valutakonto får bättre kurs än vad visa/amex ger en, men så är kanske inte fallet.
  2. gylf

    Mycket USD köp. Vilket kort?

    Du kan ju alltid skaffa ett internationellt dollarkort från Amex. Du får MR-poäng samtidigt som kortet är i USD, så du har inget valutapåslag. Mer info här: American Express Dollar Card
  3. gylf

    Är det engelska mil eller nautiska mil?

    För nautiska mil bytte engelsmännen 1970, ja. För "vanliga" miles, som fortfarande används i USA och England, och som också är det som flygbolagens bonusprogram använder, är det 1609 meter som gäller.
  4. gylf

    Destination San Francisco - guide för medvetna

    "Inte ett topplag"? 49:ers var en muffed punt från superbowl förra året, och har säkrat slutspel i år också. Ni har ganska höga krav..<br /> <br /> Saknar man svensk mat kan jag rekommendera Pläj på Fulton St. Enda skandinaviska restaurangen i stan, och maten är dessutom av hög klass.
  5. gylf

    Artikel: Destination San Francisco - GUIDE

    "Inte ett topplag"? 49:ers var en muffed punt från superbowl förra året, och har säkrat slutspel i år också. Ni har ganska höga krav.. Saknar man svensk mat kan jag rekommendera Pläj på Fulton St. Enda skandinaviska restaurangen i stan, och maten är dessutom av hög klass.
Toppen