Senaste material av Gustav

  1. G

    SAS Loungen™ 2011

    Sitter i inrikesloungen på ARN T4 och avnjuter en kaffe i väntan på SK006 mot LLA. Lite folk i allmänhet här, lugnt och fridfullt.
  2. G

    SAS Loungen™ 2011

    Sitter och äter lax i Scandinavian lounge CPH och har ca två timmar innan det blir hemfärd till Sthlm med SK1426. Mycket folk här för att vara en söndagseftermiddag.
  3. G

    Plötsligt händer det...Uppgradering!

    Flygbolag: Sas Rutt: BCN-CPH Ursprungskabin: Economy Uppgraderad kabin: Economy Extra Antal passagerare: 1 När: 4/10 2011 Bokningsklass: L Status hos något flygbolags bonusprogram: EBG Kommentar: Var helt fullt i Economy, blev uppgraderad vid gaten då jag skulle gå ombord.
  4. G

    Flygpriser till Nordkorea

    Det är faktiskt lätt att ta sig in, om man nu inte är journalist med illvilliga avsikter. Kolla in koreakonsult.se. Åkte med dom på en långresa i sept 2008 och firade bland annat landets 60-årsdag i Pyongyang (även två inrikesflighter med gammalt ryskt plan av hög kvalité..). 2012 blir nog ett...
  5. G

    SAS Loungen™ 2011

    Jag sitter också i Scandinavian lounge, kastrup i väntan på avgång till Barcelona (och sedan vidare till Andorra). Liksom föregående skribent är även jag nöjd med tilltuggsutbudet. Fortfarande ganska lugnt här.
  6. G

    SAS Loungen™ 2011

    Sitter för andra gången idag loungen på T4, ARN, var först imorse! (06:01), då var det lugnt. Desto mer folk nu, inväntar kamrat som är på väg från Umeå.
  7. G

    SAS Eurobonus Milage Run (Segment) tråd

    Var till Vegas i våras och körde då med Sas via Köpenham och Washington och sedan amerikanskt därifrån till Vegas. Var smidigt och blev iaf fyra resor :).
  8. G

    LYR, Longyearbyen, Svalbard - tips?

    Var där förra sommaren och besökte den tidigare ryska gruvstaden Pyramiden som nu i princip är övergiven. En av sevärdheterna är världens nordligaste byst av Lenin :). Oerhört fint! Går fint att göra en tur dit över dagen (isläget brukar tillåta det från mitten av juni och framåt). Antar att...
  9. G

    SAS öppnar tre nya linjer från Skandinavien

    Orten Palanga kan vara värt ett besök också. Är dock betydligt mindre än Klaipeda. Åkte till Palanga via CPH på en bonusresa 2009. Finns en viss badortskänsla och fin natur. Prisläget var väldigt förmånligt. Lokalbussen från Palanga Airport kostade motsvarande 5 sek eller dylikt. Och en...
Toppen