Senaste material av Dr. No

  1. D

    SAS EuroBonus Mileage Run (Baspoäng) tråd

    En liten sen undran, varför går det bara att boka T/R, Enkel eller hemresa från annan ort. Jag hade velat knappa in en kedja av flygplatskoder precis om tex ITA Matrix (Google)... Eller är det bara jag som inte hittar menyn?
  2. D

    5000 Eurobonus Basic kvar till EBG...

    I cash blir det 5,331.94kr, kanske man ska resa upp de pengarna i alla fall ;-)
  3. D

    5000 Eurobonus Basic kvar till EBG...

    Tyvärr. Men väldigt bra tanke. Mao kan jag hämta ut ett 1:a året gratis Eurobonus Diners och sedan uppnå EBG så blir det gratis därefter så länge jag har EBG. Merci!
  4. D

    5000 Eurobonus Basic kvar till EBG...

    EBG är bra att ha när man har otur och behöver vänta någonstans, lämpligtvis i en Lounge ;-) Annars är jag helt enig. Men resandet är i sig väldigt najs så korta resor till Berlin är inte fel ;-) Jag utgår från Göteborg vilket jag borde nämnt. Ska erkänna att frågan var kanske lite dålig då...
  5. D

    5000 Eurobonus Basic kvar till EBG...

    Den har jag redan gjort. Hade EBG för några år sedan och trivdes så bra med det... Nu bara EBS :-(
  6. D

    5000 Eurobonus Basic kvar till EBG...

    Hej Jag har exakt 40000 Eurobonus Basic och ordnar jag minst 5000 till blir det EBG... Har ni några ideer om hur jag "jobbar" ihop de poängen med minsta ansträngning, tid och pengar snabbast... Ska boka lite nya resor senare i höst och då vore det najs att ha EBG. Min period tar slut 31:e...
  7. D

    COOP Medmera mer

    Sista versionen funkar kalas i Mac bara rakt av. Elegant och vackert... Resultatet från 2015-08 ** Statistik ** Antal korttransaktioner: 91 Antal poängtransaktioner: 51 Total kortvolym: 42610 Total poängvolym: 33296 Tack mha321!!!
  8. D

    750 poäng för 74 Skr med möjlighet till fler.

    Jag tar tillbaka mitt ironiska inlägg. När jag läser svaret som Elberto fick inser man att de fular sig, -skulle kunna vara bedrägeriförsök. Inte bra.
  9. D

    Sista upplagan av BusinessClass 2.0 bagagetaggar

    You got mail! Vänlige(n), Joakim
Toppen