Senaste material av Critical

  1. C

    SAS leasar ytterligare en Airbus A340

    Hamnade på denna CPH-ORD i går: Bakre C cabin, katastrofalt dåligt. Trots att personalen kämpade på och gjorde ett jättejobb. Skärmarna slutade fungera vid första serveringen, liksom stolarna. Som sedan personalen måste justera manuellt. (behövs två personal för det) Näää, för fullpris C är...
  2. C

    Hur kan man se vilken version av 737-600 som det är på en flight?

    Japp, så verkade ske även idag. Det var "fel" config...... tur jag inte vågade chansa och bytte till aisle seat innan boarding.
  3. C

    Hur kan man se vilken version av 737-600 som det är på en flight?

    Hittade svaret tror jag. Verkar vara version 1 = bra rad 10 som gäller på domestic http://www.sas.se/Misc/Ovriga_sidor/Eva--chat/Flygplansflotta/Boeing-737-600-Dom-rev-E/ SeatGuru Seat Map SAS Boeing 737-600 Vers. 1 (736)
  4. C

    Hur kan man se vilken version av 737-600 som det är på en flight?

    SK 2170 idag. Redan incheckad. Fråga inte varför..... Rätt stor skillnad på rad 10 om det är version 1 eller version 2 som gäller på Seatguru. Tacksam om någon vet var man kan se det?
  5. C

    Ni som flyger Malmö Aviation - är ni med i bonusprogrammet?

    Bonuspoängen har jag inte ens kollat. Så ointressant är det programmet. Men jag väljer dem så ofta jag kan, dels för Bromma är så snabbt på alla sätt men även just därför att de inte har någon seating. Jag får ALLTID gångplats oavsett hur sent jag bokar, bara att vara snabb när man går ombord :)
  6. C

    Upp och ner vända världen

    Kanske är så enkelt att man tror att man måste ha en Business Class biljett för att komma in i Business Loungen? Det är ju inte helt logiskt att Scandinavian är ett "högre" begrepp än Business.
  7. C

    Spelar det någon roll om jag bokar Lufthansa eller Air Canada

    Jag har kollat den på EB sidan. Det är ingen bra info där, bara att intjäningen är minst 300 poäng.
  8. C

    Spelar det någon roll om jag bokar Lufthansa eller Air Canada

    Hallå, bra forum. Mitt första inlägg! Jag ska boka discounted business ARN-MUC-YYZ, den MUC-YYZ trafikeras av AC, ARN - MUC med LH. Bokningen visar Z om man bokar via AC och P om man bokar via LH. Är det någon som vet om det har någon betydelse för antalet EB poäng vilken av de båda bolagen...
Toppen