Senaste material av Concorde

  1. Concorde

    Plusgrade | SAS börjar med budgivning på uppgraderingar

    Fråga: Upgraderade två flighter i Mars med pengar via biddingen. Från Light E till Plus (Företag som bokat via resebyrå...) Basic points om 110 har postat för båda flygen, och sen 500 poäng för en "SASUPGRADE incentive" per flight. Något säger mig att det är något extra, och inte den faktiska...
  2. Concorde

    Finnairs aktiekurs

    Rackarns, dom låter väl inte bolaget kursa dvs. som SAS där staterna stöttat med enorma förluster? Har en trip till NY nästa månad med Finnair. Bokat på AMEX så antar att jag har skydd om dom skulle konka.
  3. Concorde

    Går inte att checka in SK903

    Fick sms/whatsapp från flera håll att dom såg mig på TV
  4. Concorde

    Går inte att checka in SK903

    Grymt kul! Vilken kväll. Är ju Rangers fan först, ingen är större än laget. 30 är dock en levande legend som bar klubben i över 10 år. Tonton och jag såg även Kraken matchen Tråkigt säte…
  5. Concorde

    Går inte att checka in SK903

    I gaten, som någon skrev lugn dag för SAS. Har skickat sms till Tonton. @sembl bor du kvar i NY? ställena runt MSG kommer vara knökfulla då det är fredag… inte bara Rangers fans som vi öla en fredag :) Men vi löser det.
  6. Concorde

    Går inte att checka in SK903

    Var sitter ni? Hänger i lower bowl. En meet up före, eller efter? pm om intressant så byter vi nummer.
  7. Concorde

    Går inte att checka in SK903

    Man kan ju inte missa Lundquist no. 30 hissas upp i taket i MSG :) Bonus med Kraken (NHL's nyaste lag) på söndag.
  8. Concorde

    Går inte att checka in SK903

    Tack, stämmer. Räcker det att dyka upp vid incheckningen 09:45? Flyget går 11:15. Har ju Prio i och med C.
  9. Concorde

    Går inte att checka in SK903

    Är det p.g.a. Covid och diverse pappers-excerciser som hindrar online check-in? Mao man måste checka in fysiskt? Vill ju spendera så lite tid som möjligt på Arlanda. Har aldrig åkt SAS long-haul förut f.ö. 350 C klass ser ju trevlig ut. Satte mig längst bak i "mini" kabinen.
  10. Concorde

    Tips på deal med Star till NYC, många stop ok

    Distans + Zon. Får samma TP på Finnair metall som på BA metall till BAEC. Dvs. flyger jag HEL-JFK i J = 140TP. LHR-JFK = 140TP. Nu väldigt OT; ofta är det samma pris ARN-LHR-JFK som ARN-HEL-LHR-JFK. Då får man 80TP gratis, bortsett från kostnad i tiden.
  11. Concorde

    Tips på deal med Star till NYC, många stop ok

    Just det, helt förträngt att Star bolagen straffar intjäningen för status poäng om man inte flyger på "egen" metall. :( OW ger samma TP oavhängigt metall. Tack för tips, ska kolla.
  12. Concorde

    Tips på deal med Star till NYC, många stop ok

    Blir ev. en trip till NY sent nästa vecka, och BA året nollställs i februari, samt Star EB har precis reset varför det är att föredra att flyga med Star. Har gott om tid, flyger själv, behöver vara framme i NY senast fredag lunch, gärna torsdag kväll. Retur måndag 31:a. Crazy routes ok. Kan...
  13. Concorde

    BAEC Tier Points Run tråd

    Det är inte jag denna gång ;) Men det stämmer, jag som Gold kan boka/bokar hela rad 1 om den finns, plus 2AC eller DF beroende på vad som är fritt.. four kids.
  14. Concorde

    Möjligt att boka Star Alliance awards på SAS.se igen! 2021-12-16

    Samtal 1: torsdag 30 dec. Kö i 2 timmar, sedan behjälplig agent som börjar kika åt oss. Samtal bryts dålig mottagning i bilen. Samtal 2: Fredag 31 dec. Kö i 1 timme, råkar lägga på i fickan på fjället. Samtal 3: som ovan Samtal 4: Fredag 31 dec. Kö 1h40 min, sedan behjälplig agent, han kollar...
  15. Concorde

    Möjligt att boka Star Alliance awards på SAS.se igen! 2021-12-16

    Anytime efter april :D Helst CPT eller HND eller Bora-Bora. Men alla andra kul städer som BOS, NYC, MIA, YYZ, YVR, SIN, DXB, DOH etc.
Toppen