Senaste material av Celbe

  1. C

    Betala med Sas Amex buy on board

    Men jag har kunnat betala med mitt SAS/Amex på denna sträcka utan problem (och på andra också för den delen). Senaste betalningen gjordes 6 december (beställde inte något på hemvägen men betalade däremot avgiften för wifi med det). Låter märkligt att de inte skulle acceptera det nu.
  2. C

    Posta din utsikt! (Hotell)

    Rum 607 på Hotel Tocq i Milano. Ingen särskild utsikt i sig men vi har två uteplatser :). Fast idag regnar det...
  3. C

    Posta din utsikt! (Hotell)

    Rum Hörte på Hotell Mossbylund utanför Skurup (i Skåne för den som inte vet :rolleyes:). Man kan skymta havet mellan träden:).
  4. C

    Kötider Kastrup

    Gick genom SAS Fast track för någon timme sedan. Det tog två minuter. I övrigt en del folk men fullt hanterbart.
  5. C

    Kötider Kastrup

    Gick snabbt och lätt att komma genom fast track tidigare idag vid tvåtiden. Vi var ute i väldigt god tid för en gångs skull och hann med både SAS-loungen och Aviator Lounge :).
  6. C

    Posta din utsikt! (Hotell)

    Rum 604 på Hotel Favor i Düsseldorf. Bonus med rymlig balkong ut mot Schadowplatz möblerad med sittgrupp för 4 personer. Vi är nöjda!
  7. C

    Posta din utsikt! (Hotell)

    Utsikt från rum 321 på Hotel Diplomat i Stockholm, endast mot gården på två olika håll. Men det gör inget för vi är inte här för att kolla på utsikten :). Rummet är vi väldigt nöjda med och det har t o m ett litet kök.
  8. C

    Posta din utsikt! (Hotell)

    Utsikt från 17:e våningen på The Wood Hotel i Skellefteå. Inte så stort rum men fin sittplats vid fönstret.
  9. C

    EuroBonus Silver, till vilken nytta?

    Nej, inte honom veterligt. Han blev själv väldigt förvånad när mailet kom och trodde nästan att det var ett skämt.
  10. C

    EuroBonus Silver, till vilken nytta?

    Så som livet är just nu är jag helt nöjd med att "bara" vara Eurobonus silver. Att ha lite favörer vid incheckning samt, det viktigaste av allt, kunna checka in en extraväska, det räcker. Det sistnämnda har räddat hemresan flera gånger :). Sambon har samma status så det kan bli två extraväskor...
  11. C

    Ditt reseår 2020

    Hur många flygningar har du gjort? 11 Hur långt (i miles) har du totalt flugit under året? 10.273 (kan det stämma...) Vilka flygbolag har du flugit? SAS, Aegean, Sunclass Airlines Nya flygplatser besökta under året? LPA (yes, även jag har varit där) Nya flygbolag testade under året? Inget Nya...
  12. C

    Kollas PLF/QR-kod på ARN vid resa till Grekland?

    Har åkt med SAS till Aten från Köpenhamn för ett par veckor sedan. QR-koden erhålls via email vid midnatt före avresan (vi fick dock våra en timme tidigare). Det kollas sedan vid incheckning (det gick inte att checka in på nätet p g a detta även om SAS föredrar att man ska göra det). Sedan...
Toppen