Senaste material av bhen

  1. B

    SAS EuroBonus Mileage Run (Baspoäng) tråd

    Tack, alltså jag bor i SVG och söker därför flyg därifrån
  2. B

    SAS EuroBonus Mileage Run (Baspoäng) tråd

    Saknar 12K poäng till Diamond, utgår från SVG, brytdatum 31/1, några bra tips på mileage run? Kan förresten inte se de dubbla baspoängen i transaktionsöversikten för en resa från förra veckan, visar de inte där eller kommer de efter de vanliga poängen?
  3. B

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Det är SAS jag tänkte boka med ja, tackar för svar, fortsätter kolla så ofta jag orkar! En av mina CT går ut vid årsskiftet, hoppas det blir tillgängligt före det.
  4. B

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Hej jag vill boka SVG-EWR andra veckan i Oktober, men verkar bara finnas ut September 2023 (ok med tillgång) både poäng och för pengar. -330 dagar före verkar alltså inte stämma. Jag kollar därför varje dag nu, men är det någon som har ett bättre förslag när jag bör hänga på låset?
  5. B

    Hur tidigt behöver man vara på Arlanda under Covid-19?

    Sitter i loungen på arlanda och väntar på nästa flyg kl 1135. Skulle passa fint att gå till frisören i skycity, de öppnar 0930, säg att jag är färdig 1000. Nån risk att inte komma igenom security i tid? Har incheckat bagage så de väntar nog liite längre på mig..
  6. B

    Norse Atlantic Airways

    Ser att biljetter går att boka nu, hittar t.ex: OSL-FLL 15/7-22/7 Nok 3107 i Light, då ingår ingenting, Nok 4691 for Economy classic går också att lägga till från Economy light. Sätereservation verkar inte ingå ens i Premium. Norse Atlantic Airways
  7. B

    Förenklad transfer till inrikes på Oslo Gardermoen nästa år

    Upplevde samma för en månad sen! dom har ändrat på skyltningen och jag gick själv fel nyligen och åkte på ny säkerhetskontroll. Den trappan du gick ned efter kontrollen nås också från sidan om en följer mot utgång/bagage.
  8. B

    Bagage/boardingkort vid lång transfer på Newark EWR?

    Om du inte redan gjort det, testa United och SAS-appen. har hjälpt mig i samma situation
  9. B

    Economy i SAS A350 - bästa plats

    Hej alla, blir första resan med SAS a350 för mig, i Economy (om jag inte får till att uppgradera). Men vilken plats ska jag välja givet vad som finns ledigt på bilden nedanför? väljer mellan 40A eller 41A som också har extra legroom enligt seatguru etc? väljer mellan
  10. B

    Kombinera Los Angeles, Vegas med strand med turkost vatten?

    Det löses med multi-city eller köra t.o.r Tampa istället så blir totaltiden kortare. Med så pass kort tid tillhand skulle jag säga det är svårt att hinna LA, Vegas och Hawaii. Skippa Vegas oavsett förresten, typisk hat/älsk plats kanske då. Enig i tipset om Clearwater, ta det påvägen till...
  11. B

    Champagnetråden

    Tack för tipset om PN vz16! Har vz08 på lager och visste inte om at det kommit en ny, och till råga på allt finns den gott tilgänglig på Vinmonopolet här i Norge, 999nok.
  12. B

    Lufthansa återöppnar Stavanger - Frankfurt

    oväntade nyheter i corona-tider men väldigt bra! Kollade på lufthansas sida men hittar inget bokningsbart ännu, någon boknings-ninja här inne som ser tidtabellen redan? Speciellt intresserad om man hinner anslutning til Austin eller Dallas vid 10-tiden.. Lufthansa gjenåpner populær flyrute fra Sola
  13. B

    Hur bokar jag och betalar för en award hos America Airlines?

    Har du prövat genomföra betalningen med att bara låta det stå USA?
  14. B

    Plusgrade: Rapportera dina bud

    grattis, men vilken 48h-gräns? Flyger til Texas på Söndag så jag borde kanske ha känt till den..
  15. B

    Eurobonus brytpunkt Januari-April 2022 får halva poängen tillgodoräknat mot att behålla status

    Diamantkort här med säkrat guld men inte fått nåt mail ännu.. brytdatum sista Januari edit: det hade jag visst, i spamen, 4x I tillägg, nästan för lätt ju.
Toppen