Senaste material av Aviator

  1. Aviator

    Köpa statuspoäng?

    Hej alla glada! Jag har tidigare kunnat köpa statuspoäng för att nå upp till nästa nivå på SAS EB. Är detta borttaget eller flyttat? Jag lyckas inte hitta detta någonstans längre...
  2. Aviator

    Sökes: Awardresa över nyår

    Kanske inte exakt vad du letar efter, men såg att det går rätt många resor till Istanbul med Turkish från CPH över nyårshelgen
  3. Aviator

    Avbokade bonusresor

    1
  4. Aviator

    Avbokade bonusresor

    Avbokat CPH-SIN i F 2018-02-08 CPH-SIN 2018-02-14 SIN-CPH
  5. Aviator

    British Airways Visa via Entercard upphör mars/april -19, alternativ?

    Vilka alternativ kikar ni på istället för BA? Jag valde att avsluta mitt kort då re:member är inget jag är intresserad av öht. Har redan ett Amex och ett Mastercard kopplat mot SAS, skulle gärna se något annat bolag kopplat till ett VISA - existerar det?
  6. Aviator

    Sofitel wanda Beijing

    Ett hotell där personalen talar engelska kanske? :D Håller med dig om bra lounge, men personalen där var bedrövlig.
  7. Aviator

    [Business class] Stockholm/Göteborg-Nordamerika T/R, oneworld JV, från 13.200 SEK inkl. skatter

    Får vi se en matchning från Star Alliance på detta tro?
  8. Aviator

    [Business class] Stockholm-Bangkok T/R, Turkish Airlines, 15.000 SEK inkl. skatter

    Finns denna deal kvar? Har svårt att hitta kring dessa datum och till det priset, @dr_miles har du möjlighet att hjälpa en som inte kan ita matrix så bra, jag lyckas endast se Fare K när jag söker sträckan ist-bkk?
  9. Aviator

    Inställt flyg, ombokad till annan destination + buss - vad gäller?

    Har idag fått 250 € insatt på kontot för detta, samt återbetalning för biljetterna. Håller med @Anders Östling , bra SAS!
  10. Aviator

    Inställt flyg, ombokad till annan destination + buss - vad gäller?

    Det var jag som uttryckte mig lite luddigt i första inlägget, SAS erbjöd alltså inte bussresan - utan talade endast om att ombokningen var gjord till Malmö. Från Malmö var det vidare avfärd för egen maskin, ingen chartrad buss talades det om öht.
  11. Aviator

    Inställt flyg, ombokad till annan destination + buss - vad gäller?

    Det blir lite paradoxalt, jag anser att SAS inte uppfyller sin del av transportavtalet när dom flyger mig till en annan destination än var jag skulle till. Det finns ingen poäng för min del att flyga till Malmö för att hävda solklart EU261, men likt förbannat vara i en helt annan stad.
  12. Aviator

    Inställt flyg, ombokad till annan destination + buss - vad gäller?

    Hej! Försöker läsa mig till detta kanske speciella case jag är uppe i just nu. Skulle flugit 14.50 Arlanda till Ängelholm, flyget blir inställt precis vid boarding och alla blir hänvisade till servicedesk. Blir ombokad till ett flyg till Malmö 19.55, följt av en bussresa till Ängelholm på 1,5h...
  13. Aviator

    Bästa Sofitel Hotellet?

    Dom har härlig pool på hotellets tak med utsikt över havet, samt en bar i poolen. Då Dubai är märkligt med sina alkohollagar så kan man inte förvänta sig välkomstdrink där. Jag blev uppgraderad där som platinum :)
  14. Aviator

    Bästa Sofitel Hotellet?

    Mina upplevelser efter antal besök per hotel (som platinum & guld) Sofitel Bangkok Sukhumvit Bott där 3 gånger, hög bra jämn standard. Tillgång till (i mitt tycke) bästa sofitelloungen, alltid uppgraderad, välkomstdrink. Sofitel Los Angeles Bott där 3 gånger, ingen lounge, välkomstdrink (2/3...
Toppen