Senaste material av ARNflyer

  1. A

    British Airways lounger på Heathrow

    Kan man åka till loungen i B-piren och sedan tillbaka till A-piren om det skulle visa sig att det är en A-gate?
  2. A

    Strejk på Frankfurts flygplats

    Tittade på Swedavias hemsida. Någon enstaka inställd flygning till Frankfurt men annars verkar de flesta flyg gå, dock med stora förseningar.
  3. A

    Bästa Radisson hotellet i London?

    Tittade lite på Radissons hemsida och det verkar finnas en uppsjö av Radisson hotell i London, de flesta verkar vara Edwardian. Någon som testat några av dessa? Något hotell som är bättre än något annat?
  4. A

    Chatta med Malmö Aviation

    Malmö Aviation har nu introducerat en chattfunktion på sin websida där man kan chatta direkt med Malmö Aviations personal och ställa frågor om saker man undrar över. Chatten finns på Malmö Aviations hemsida till vänster precis under inloggningsrutan. Chatten har samma öppettider som Malmö...
  5. A

    Thai Airways Stockholm-Bangkok-Melbourne del 2

    Tack för mycket trevlig rapport! Thai premium economy ser ju väldigt bra ut!
  6. A

    Tips på bra hotell på London Heathrow med enkel access till terminalerna på morgonen?

    Vi kommer snart resa till London och reser vidare med ett tidigt morgonflyg från Heathrow. Någon som kan rekommendera något bra hotell på Heathrow med enkel access till terminalerna på morgonen?
  7. A

    SAS American Express

    SAS är ju väldigt aggressiva med att marknadsföra detta kort, kommit ett flertal erbjudanden och kampanjer, både i den vanliga brevlådan och i e-mail brevlådan. Är det någon som skaffat detta kort och har noterat några konkreta fördelar eller nackdelar med kortet eller allt runtomkring?
  8. A

    British Airways lounger på Heathrow

    Läste att det ska finnas två business lounger på Heathrow terminal 5. Är det någon skillnad på dom? Vilken är bäst?
  9. A

    Finnair utökar till Hong Kong

    Trevlig artikel, och även kul att läsa om Finnairs spa i Helsingfors. Känns som något som skulle vara kul att testa. Finnair flyger ju även från Bromma flygplats till Helsingfors numera och flighterna fungerar för det mesta ganska bra för vidare resa mot Asien och t.ex. Hong Kong.
  10. A

    Hur är det att flyga med Norwegian?

    Det är ju lite spännande! Vet man i förväg vilka flygplan (och på vilka linjer) som internet finns ombord? Att kunna arbeta och komma åt internet och e-mails ombord är ju en stor fördel.
  11. A

    Uppgradering till Business Class för SAS Eurobonus poäng

    Jättestort tack för alla svar!
  12. A

    Överkapacitet på transfers till Arlanda

    Jag har aldrig prövat denna variant. Hur ofta går Upptåget? Det enda jag gjort förutom taxi, Arlanda Express och Flygbussarna är att åka pendeltåg till Märsta och sedan buss 583. Tar en liten stund, men hela resan kan man åka på vanliga SL-kortet.
  13. A

    Lufthansa Business Class på Airbus A380

    Jag har också flygit A380 och kan hålla med om att det är ett förvånandsvärt tyst plan.
  14. A

    Hur är det att flyga med Norwegian?

    Norwegian expanderar kraftigt just nu i Skandinavien och öppnar en hel del nya linjer från Arlanda. Har dock aldrig flygit med bolaget. Hur är dom? Är dom pålitliga? Får man något ombord gratis?
  15. A

    Uppgradering till Business Class för SAS Eurobonus poäng

    Jag kommer snart resa med SAS till New York, är bokad i economy extra. Vad finns det för möjligheter att uppgradera till business class? Har läst att man kan uppgradera med poäng men har inte riktigt förstått hur det går till? Kan man göra det i förväg? Tack! ARNflyer
Toppen