Senaste material av Andreas98

  1. Andreas98

    350 kr presentkort på Uber Eats för AmEx Platinum och Elite-innehavare

    Vill klargöra att jag råkade kontakta Amerikanska kundservice eftersom jag blev dirigerad till AmEx appens chatt istället för AmEx SE appens chatt. Chattade med AmEx kundservice i Sve och de sa de skulle kolla på det men teamet som har hand om det jobbat Mon-Fri så de skulle kolla på det på...
  2. Andreas98

    350 kr presentkort på Uber Eats för AmEx Platinum och Elite-innehavare

    Min kod har ännu inte dykt upp. Fick bekräftelse nästan omedelbart efter att jag bokade. Gick in på chatten och chattade på engelska. De hade ingen aning om vad jag prata om och sa att jag inte ska acceptera erbjudande från ”tredje part”.
  3. Andreas98

    Corona-viruset och hur det påverkar resande

    Hej! Osäker på om detta hör hemma i denna tråden men jag kunde inte lista ut hur jag startar en ny tråd. Mitt flyg till Beijing blev inställt (skulle åka nu i April) och jag bokade biljetten med poäng + Amex voucher. Jag vill kontakta SAS och fråga om jag får tillbaka poängen + vouchern + pengar...
  4. Andreas98

    Ett år med Amex Platinum

    Någon som vet om det amerikanska platinum kortet (som ser lite annorlunda ut) också ger tillgång till Pontus in the air samt Fasttrack eller om det bara skulle gälla de svenska platinum kortet?
  5. Andreas98

    Åldersgräns för servering av alkohol på amerikanska flygbolag

    Hej! Har tänkt att flyga till USA snart och är sugen på att prova på Uniteds nya Polaris Business från Frankfurt till Denver men kom på nu i sista sekund att USA har andra åldersgränser än vi européer. Är 20 och fyller i Nov(2019) och vill gärna slappna av i ett bekvämt säte, rolig film och...
  6. Andreas98

    Värvningsbonus / kampanj - SAS American Express Elite

    Yes har ett classic och tänkt byta det mot ett premium men inte ansöka om mer än 2. Men från Jeff's svar så verkade det som att man måste vänta 3 månader från senaste ansökningen innan man gör en för ett till kort. Ber om ursäkt för att detta är lite OT från tråden.
  7. Andreas98

    Värvningsbonus / kampanj - SAS American Express Elite

    Fick nyligen sas amex classic men efter starkt planerande inser att det kanske inte är rätt kort framöver och hade tänkt uppgradera till premium samt skaffa ett vanligt amex (green eller guld) för mestadels utlandsköp. Måste jag vänta 3 mån mellan vardera ansökningar?
  8. Andreas98

    SAS Travel Wallet

    Tack! Använder mitt tw mest i sverige då amex inte funkar. Har inte kört amex utomlands än men kanske får skaffa ett Revolut kort och ha som andra kort istället för tw med dålig växlingskurs eller bankkortet utan poäng.
  9. Andreas98

    SAS Travel Wallet

    Nej. Du kan skriva in den summan du vill ladda på i utländsk valuta. Men ditt konto kommer dras i SEK med deras konverterings kurs
  10. Andreas98

    SAS Travel Wallet

    Jag växlade 870kr till 92USD med en växlingskurs på ca 9,46kr / 1USD den 9 okt. Kursen står i ca 9,1kr / 1USD så lite extra tar dom. Använder bara mitt TW kort när jag inte kan använda mitt amex. (vilket händer för ofta)
  11. Andreas98

    SAS Travel Wallet

    Verkar som att det bara är vid signup och om man använder koden "TRAVEL3". Jag har Travel Wallet men använde ingen kod och fick ingen bonus när jag skaffa det.
  12. Andreas98

    Eurobonus kredit/betalkort för de med låg inkomst.

    Tänkte uppdatera här nu. Ansökte igen några dagar efter jag gjorde första inlägget och blev godkänd för ett SAS amex classic. Fick kortet nu i veckan!
  13. Andreas98

    Hur uppnå högre status hos Eurobonus - din strategi efter 1 december 2018

    Jag kommer troligen köra 4-5 long hauls för att uppnå EBG. Planerar på att studera i USA 2019-2020 och kommer därför flyga en del via GOT-LAX. Med tanke på SAS nya devalveringar kan jag inte använda de vackra SAS ungdoms priserna så kommer därför troligast flyga med United eller Air Canada...
  14. Andreas98

    Eurobonus kredit/betalkort för de med låg inkomst.

    Det är sant, antar att jag bara har en irrationell ide om kreditkort. Får försöka skaffa mig ett och prova hur det är!
  15. Andreas98

    Eurobonus kredit/betalkort för de med låg inkomst.

    Ja det är ju väldigt sant
Toppen