Senaste material av adamG

  1. A

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Kan man nyttja 2 st 2-4-1 vouchers på samma bokning när man är 3 personer som skall åka? (jag misstänker att frågan ställts tidigare, men hittade inget när jag sökte)
  2. A

    SAS får ta sig i kragen med sin Eurobonusshop!

    Hur lång tid brukar det ta för er att få poängen? Vet att det står att det kan ta upp till 8 veckor när man handlar, men har två köp sedan början av april som inte trillat in några poäng för. Kollar jag på mitt konto står dom dock under "poäng påväg till dig". Försökt efterregistrera men då får...
  3. A

    Oartigt med infant i business?

    Jag har fört samma resonemang med mig själv och våran 18 månaders. Kommit fram till att jag inte tänker sätta mig på någon form av longhaul flight med henne fören det går att föra något form av rimligt resonemang för henne. Just nu är hon en riktig liten argbigga och det är konflikt om ALLT som...
  4. A

    SAS EuroBonus World Mastercard Premium ger 1.000 statuspoäng per månad

    Någon som blivit klok på exakt vad Fly Premium innebär ännu?
  5. A

    SAS EuroBonus World Mastercard Premium ger 1.000 statuspoäng per månad

    Beroende på hur Fly Premium funkar kommer jag antagligen att skaffa Premiumkortet och säga upp mitt Amex Premium då 150k i spend inte är självklart just nu. Fördelat på bägge korten absolut, men inte enbart på Amex.
  6. A

    Värt att skaffa SAS Eurobonus Mastercard?

    Antagligen. Dess utom "Premium ger dig tillgång till Fly Premium, där du kan boka bonusresor i SAS Plus eller SAS Business men bara betala för SAS Go - och njuta av alla de fördelar som ingår i den högre serviceklassen. Läs mer om Fly Premium". Exakt vad det egentligen innebär och...
  7. A

    Värt att skaffa SAS Eurobonus Mastercard?

    Loggar jag in på mitt kort på Allt du behöver i ett kort | SAS Eurobonus World Mastercard och sedan trycker på "Korttjänster" har jag ett alternativ där det står "Uppgradera till Premium".
  8. A

    Värt att skaffa SAS Eurobonus Mastercard?

    Hmm. Jag noterade nu att jag fått möjligheten att uppgradera mitt kort till SAS Mastercard premium. Är detta något nytt? Skulle till exempel ge 15 poäng per 100kr och 1000 statusgrundande poäng per månad.... ?
  9. A

    Vad förutom SAS Amex?

    Jag körde tidigare med Amex Premium samt Coop Medmera Mera men med tanke på att jag har korten i första hand för poängintjäning finns det ingen anledning att använda coop-kortet numera, så det avvecklades för ett par veckor sedan. Nu använder jag SAS Mastercard som extrakort. Poängmässigt...
  10. A

    Värt att skaffa SAS Eurobonus Mastercard?

    Ansökte igår och fick att min ansökan var godkänd efter 3 minuter på mailen. Idag fick jag info via sms att välja pin. Får vi se hur snabbt jag får kortet :) Sedan kommer det jobbiga med att försöka avveckla Coopkortet.
  11. A

    Amexvärvning_

    Mottager gärna en värvning till Amex Premium. Edit: Tack för alla invites, nu har jag så det räcker en livstid (och det räcker nu)..... :) Edit 2: Tack men det räcker nu! Jag har valt person som fick rekrytera mig!
  12. A

    Mot lite äventyr i Asien!

    En sådan fråga lämnar gigantiska utrymmen för att hon skall missuppfatta frågan som en invit till annat, så jag har faktiskt förståelse för att hon snarare valde att ignorera frågan än att besvara den.
  13. A

    Till Maldiverna med Turkish Airlines

    Trevlig rapport! Har du mer bilder ifrån Maldiverna och hotellet/ön ni var på vore det fantastiskt. Maldiverna står högt på listan av ställen att besöka i någorlunda närtid.
  14. A

    När och var besökte du en flygplatslounge första gången?

    British Airways lounge på Landvetter tidigt 90-tal. Jag var inte speciellt gammal. Minns dock att loungen inte var speciellt stor. Räckte med vår familj så kändes den ganska full, men ack så exklusivt för en 6-7 åring. Så mycket läsk man bara kunde dricka, muffins, nötter och annat smått o gott...
  15. A

    En fantastisk flygning, Lufthansa 434 i First Class - En bildberättelse

    Riktigt trevliga bilder! Ser ut att ha varit en riktigt rolig flygning. Att lyckas få till en sådan familjär stämning som det verkar ha varit, på ett flygplan, är ju helt klart imponerande.
Toppen