Senaste nytt

Det här serverar och använder InterContinental Hotels & Resorts på ett år

BusinessClass

Redaktör
Att driva en restaurang betyder långa arbetsdagar och hårt arbete. Att göra det i lyxklassen är ännu värre. När man checkar in på ett lyxhotell, eller har reserverat bord på ett lyxhotells restaurang, förväntar man kvalitet och en extraordinär upplevelse. Det kostar ju, så det skall också smaka. En kedja som InterContinental försöker uppfylla dom…
 
Är det bara jag som inte får ihop det där med att 80 miljoner måltider och att det blir 8 måltider per dag i ett helt år? I min värld blir
8*365*10 000 000=29 200 000 000...
 
Är det bara jag som inte får ihop det där med att 80 miljoner måltider och att det blir 8 måltider per dag i ett helt år? I min värld blir
8*365*10 000 000=29 200 000 000...
Eftersom det inte finns någon skribent namngiven så kan man kanske gissa på att det är Margareta Sandstedt som skrivit artikeln (hon hade lite problem med att räkna i en riksdagsdebatt).
 
Toppen